Inici Poliesportiu L’Handbol Sorra Ciutat d’Igualada ja suma dinou edicions

L’Handbol Sorra Ciutat d’Igualada ja suma dinou edicions

COMPARTIR

La dinovena edició de l’Handbol Sorra Ciutat d’Igualada, organitzat pel Club Handbol Igualada, va comptar amb la participació de més de 50 equips que distribuïts en 10 categories van disputar 130 partits. La sorra igualadina es troba inclosa en el circuit del Campionat de Catalunya d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, però també compta amb un Campionat Obert que permet la participació de tots aquells equips aficionats no federats.

La jornada de divendres, reservada als partits en Obert, va oferir un partits on els jugadors i jugadores mostraren un bon joc. Durant el divendres també es van disputar partits familiars i de veterans.

A la jornada de dissabte, es va jugar els partits del Campionat de Catalunya en les categories infantil, cadet i juvenil tant masculines com femenines. A la tarda, els primers partits dels equips sèniors es van unir a la festa arrodonint un dia d’Handbol Platja inoblidable. L’última jornada, la de diumenge, va portar tota la potència dels partits sèniors masculins i femenins i els partits classificatoris per a les finals de totes les categories.

Diumenge també es van disputar els partits de la categoria Special, destinats a equips de nois i noies amb discapacitat intel·lectual. Auria CHI, Aspasur, Indizen Canigó, Special Apinas i Special FAP, van ser els cinc equips participants que mostraren una gran preparació amb el que suposa d’esforç i superació.

La jornada de diumenge finalitzà amb l’entrega de premis als equips guanyadors, amb la presència del President de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort; el Delegat en la Catalunya Central, Joan Alcoberro i el President  i Viceprecident del CH Igualada, Pep Segura i Josep Aguilera

 

 

FER UN COMENTARI

*