Inici Política L’habitatge, eix de l’acte central de Junts per Piera

L’habitatge, eix de l’acte central de Junts per Piera

COMPARTIR

El passat dissabte pel matí va tenir lloc la presentació del programa electoral pels propers 4 anys de Junts per Piera. L’equip del Josep Llopart va posar en escena les seves propostes per la propera legislatura, en un acte en que van participar de manera conjunta els 6 primers de la llista, mantenint un diàleg en el que comentaven el seu pla de treball.

L’acte, que va comptar amb la presència de l’Eduard Pujol, també va servir per demanar el vot pel President Carles Puigdemont i la seva llista Lliures per Europa,de cara a les eleccions europees que se celebren el mateix dia 26 de maig.

Com a acte central de campanya, Junts per Piera celebrarà una xerrada aquest divendres dia 17 de maig a les 19:30 a la sala Auditori del Foment amb Agustí Serra, Secretari General d’Hàbitat Urbà i Territori. La xerrada constarà de dues parts,

Ocupació de cases i la seva legislació – com afecta a nivell municipal i eines de què disposa l’Ajuntament.

Decret Llei de mesures urgents per millorar l’accés a l’habitatge – la seva aplicació a nivell municipal.

Josep Llopart assegura que “el programa de Junts per Piera té una forta vesant social”. Afegeix que “Som plenament conscients de la problemàtica de l’ocupació de vivendes i de l’accés a l’habitatge. Aquesta xerrada, ha de servir per explicar les eines de què disposa l’Ajuntament. Hem d’afrontar aquestes dues temàtiques i explicar-ho sense embuts directament a la gent”.

FER UN COMENTARI

*