Inici Política L’exregidor de Decidim Igualada, Dario Castañé, tanca la llista d’Igualada En Comú Podem.

L’exregidor de Decidim Igualada, Dario Castañé, tanca la llista d’Igualada En Comú Podem.

COMPARTIR

Dario Castañé va ser regidor el 2015 en una llista confluent i d’esquerres. Per Castanyer tancar la llista de Rafa Moya «és natural, perquè encarna l’esperit de les candidatures dels ajuntaments del canvi i del municipalisme dels béns comuns.» Pel cap de llista Rafa Moya, la candidatura d’Igualada en Comú Podem, està formada «per dones i homes que representen a la gent comuna» amb un clar objectiu «d’acabar amb els anys de polítiques de dretes que només defensen els interessos de les elits, sense pensar en les necessitats essencials del dia a dia dels veïns i les veïnes dels barris d’Igualada.»

El dijous, 4 de maig, el president del Grup confederal Unidas Podemos- En Comú Podem- Galicia en Común, al Congrés dels Diputats, Jaume Asens, participarà en un acte al Museu de la Pell, per acompanyar la llista electoral completa de cara a les municipals del 28 de maig. Com a número 2 es presenta Carmen Pulido, activista dels drets socials i veïna del Centre, Manel Terrón, mestre jubilat i històric del moviment LGTBI com a número 3, Nati Veraguas, jurista especialitzada en drets civils, actualment és la secretaria nacional de Feminismes i LGTBI de Catalunya en Comú i la sindicalista, Silvia Torregrosa, com a número 5.

Dario Castañé és enginyer informàtic nascut el 1985, actiu políticament des del 2010, militant a Pirates de Catalunya. A més a més, és un defensor i desenvolupador de programari lliure i ha col·laborat en la realització de referèndums ciutadans. Actualment, Castañé és membre de la Coordinadora Administrativa a Pirates, on ha ostentat càrrecs com portaveu internacional del partit, coordinador TIC, entre d’altres. Ha estat portaveu de dues iniciatives ciutadanes europees, una per la Renda Bàsica i una altra per la llibertat de compartir cultura sense ànim de lucre. Amb el tancament de la llista del Dario Castañé i les persones que han sumat i conformat la candidatura «no hi ha cap dubte que som l’opció d’esquerres, ecologista i feminista per Igualada» ha dit Moya.

L’objectiu d’aquesta llista és «repensar i transformar Igualada» en comú i amb la força de la gent. Entre les prioritats estan l’habitatge públic de lloguer assequible, afrontar de manera decidida la transició energètica, invertint més en energies renovables i potenciant les comunitats energètiques, desplegar l’escut social municipal, una transformació urbana valenta i al servei de les persones, impulsar l’economia verda i innovadora, promocionar la cultura, la música, i les arts, juntament amb espais de reflexió crítics i d’activisme de tota la ciutadania d’Igualada.

 

FER UN COMENTARI

*