Inici Cultura L’exposició ‘Escoles d’altres móns’ ja es pot veure a Montbui

L’exposició ‘Escoles d’altres móns’ ja es pot veure a Montbui

COMPARTIR

La Sala d’Exposicions de Mont-Àgora, a Santa Margarida de Montbui, acollirà durant aquest mes de novembre la mostra educativa ‘Escoles d’Altres Móns’. Aquesta exposició fotogràfica arriba a Montbui de la mà de la Diputació de Barcelona i es pot visitar des d’aquest dijous 3 de novembre.

L’exposició ‘Escoles d’altres móns’ és un projecte educatiu de sensibilització sobre el dret a l’educació i les desigualtats socials. A partir d’un recull de 50 fotografies en blanc i negre fetes a escoles, mestres i alumnes de més de 30 països, el seu autor, Kim Manresa, pretén generar emocions i reflexions. Es podrà visitar a la sala d’actes de la Biblioteca Municipal fins al 30 de novembre.

La mostra està adreçada a totes les escoles del municipi, i especialment per a totes les persones de l’entorn educatiu (pares, mares, mestres, professors, educadors, nens i nenes).

L’autor de les fotografies, en Kim Manresa, ha exposat la seva obra a la seu de les Nacions Unides (Nova York), al museu George Pompidou (Paris), al Cercle de Belles Arts (Madrid), al Museu d’Art Nacional de Catalunya (Barcelona), i a moltes altres. A més, ha estat guardonat amb nombrosos distintius com a fotoperiodista: el Fotopress en set ocasions, el Godó de Fotoperiodisme, l’Agustí Centelles, finalista a l’Ortega Gasset, entre altres. La revista francesa Photo l’ha escollit com a un dels grans fotògrafs europeus.

FER UN COMENTARI

*