Inici Poliesportiu L’èxit del Torneig Ciutat Igualada de Patinatge Artístic n’assegura la continuïtat

L’èxit del Torneig Ciutat Igualada de Patinatge Artístic n’assegura la continuïtat

COMPARTIR

El passat dissabte 6 de maig va tenir lloc la primera edició del Trofeu Ciutat Igualada de Patinatge Artístic, on van participar 80 patinadores que de diferents edats, des de patinadores de Promoció, les més novelles fins la categoria Infantil (13-14 anys). A la cita van acudir-hi jutges de la Federació Catalana de Patinatge.

Anna Piernas, la delegada del club afirma que hi haurà segona edició del Torneig Ciutat d’Igualada: “serà l’any que ve i durant les mateixes dates. Aquest cop ha funcionat molt bé i hem vist que es podia repetir”. La delegada de la secció de l’artístic valora molt positivament la competició perquè “hi havia molta esportivitat i a més, ens ha donat a conèixer. La gent ja parla més de nosaltres”.

El pròxim compromís de les patinadores arlequinades, que no van aconseguir cap podi, ja serà en una competició federada, el proper 27 de maig. A més, també tenen un compromís pròxim del quan podran gaudir a Les Comes. Estan incloses al torneig de 24 hores consecutives d’hoquei patins, Spirit of Hockey, que organitza el mateix Igualada Hoquei Club. Faran un festival durant un descans entre partits i abans de la final.

6 podis per a l’HC Montbui 

Les patinadores de l’artístic de l’HC Montbui van obtenir pòdium en tots els nivells en què van competir; van fer un excel·lent disc, fent gala d’un patinatge tècnic i molt elegant.

Els resultats obtinguts van ser:
Nivell Precissió (Promoció): 1ª Mª Carmen Aguilar, 2ª Laia Gassó, 7ª Bettina Valle
Nivell Iniciació C menors: 1ª Lara Llobet, 2ª Ivet Luque, 8ª Beatriz Pérez
Nivell Iniciació C majors: 2ª Irene Abad, 4ª Aroa Delgado, 5ª Irene Díaz, 6ª Alba Bezaga, 7ª Ingrid Berenguer, 9ª Ivet López , 11ª Júlia Bernades, 12ª Núria Abad
Nivell Iniciació B: 1ª Aina Andreu

El patinatge artístic de l’HC Montbui vol ser un referent en aquesta disciplina, on cada dia hi ha més seguidors; posant en valor l’amistat, l’ajut, el respecte, l’esforç, el control de l’estrès, la seguretat, un lloc que més enllà de guanyar, que també, sigui un lloc per gaudir del patinatge. Felicitats a totes les patinadores, entrenadores i famílies! Som-hi, Montbui!

El proper cap de setmana, (13/14 de maig) les patinadores d’artístic de l’HC Montbui, l’Anira Lucena i l’Anna Checa es presentaran a les proves corresponents per obtenir el certificat de nivell B.

Tanmateix, el proper dia 13 algunes patinadores participaran en el Torneig del SEK-Catalunya International School de La Garriga, i el dia 14 de maig, les patinadores de promoció de l’HC Montbui competiran al Trofeu de Sant Salvador de Guardiola.

FER UN COMENTARI

*