Inici Societat L’èxit de Tastanoia supera les previsions

L’èxit de Tastanoia supera les previsions

COMPARTIR

Fira Igualada ha valorat molt positivament l’edició de Tastanoia que es va celebrar el passat cap de setmana a la Rambla Sant Isidre d’Igualada.

Aquesta mostra gastronòmica que per primer cop es presentava fora del marc de Firanoia, ha superat les expectatives tant d’expositors com de l’organització. La majoria dels expositors (16 cellers i 23 restauradors i artesans alimentaris), tots ells de la comarca de l’Anoia, van veure com la previsió que havien fet de producte se’ls feia curta al llarg dels tres dies de la mostra.

Tastanoia es consolida com la mostra gastronòmica de la comarca amb un increment del 35% de les vendes, que arriba al 40% en el cas de les copes.

Els visitants, procedents de diferents punts de la comarca i de la mateixa ciutat d’Igualada, van poder gaudir dels diferents tallers que s’havien organitzat paral·lelament per a gaudir de la mostra. Entre aquests, els més nombrosos van ser el Tast de Vermuts, el concurs de Tast per parelles i el Taller de galetes artesanes. Un centenar de persones hi van prendre part.

La música en directe va completar l’esdeveniment, que també va fer incrementar l’activitat dels restauradors del centre de la ciutat, segons assenyalen des de Fira d’Igualada.

Des de l’organització, Fira Igualada, es vol agrair la participació i implicació de tothom, expositors i visitants, en el fet d’aconseguir que Tastanoia sigui la gran festa de la restauració de la comarca.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*