Inici Destacats L’exalcalde de Piera Jordi Madrid es presentarà a les eleccions amb un...

L’exalcalde de Piera Jordi Madrid es presentarà a les eleccions amb un partit propi

COMPARTIR

Jordi Madrid, alcalde de Piera amb ERC fins que Junts per Piera i PSC van impulsar una moció de censura a finals de 2020, ha anunciat la seva intenció d’impulsar una candidatura amb un nou partit municipalista.

Ho ha anunciat a través d’un comunicat on denuncia els motius que van impulsar la moció de censura que el va fer fora de l’alcaldia: «per aquest motiu i perquè son molts els projectes que el nou Govern s’ha encarregat d’aturar, que un grup de gent independent, fora dels partits convencionals, amb renovada il·lusió, hem decidit presentar-nos a les properes eleccions municipals. Volem donar la clau a la gent, el seu vot restablirà o no, allò que creiem que mai s’hagués hagut de trencar. Convençuts de que junts serem garantia d’eficàcia en la gestió del dia a dia del nostre poble, no serem partícips de normalitzar la perversió política a Piera».

Denúncies «inventades»

Com a cap de llista d’ERC, Jordi Madrid va guanyar les eleccions en vots i regidors a les eleccions de 2015 i 2019. Madrid explica que «el fet de guanyar amb més claredat en les eleccions del 2019, ens portava a pensar que la cohabitació entre el poder popular i les habilitades nacionals (Secretària i Interventora de l’Ajuntament) alts càrrecs que treballen per l’Estat espanyol a sou dels ciutadans de Piera, seria encara més complicada que en la legislatura anterior. Els fets ens van donar la raó».

L’exalcalde assegura que «es van inventar dues denúncies, la primera a antifrau per dissenyar unes targetes moneder per ajudar als nens de famílies vulnerables (amb informes de serveis socials) que no tenien menjador a l’època nadalenca, primera denúncia que no ha tingut cap mena de recorregut».

Jordi Madrid relata que «veient que això no va funcionar, es va presentar una segona denúncia, ara a fiscalia, pel nomenament i jerarquització de dos caps de policia donada la situació de pandèmia. Aquesta denúncia avui ja sabem que no va passar ni el primer tràmit al jutjat, ha estat arxivada. El jutge redacta al seu informe amb rotunditat que no hi ha cap delicte penal».

L’exalcalde Jordi Madrid lamenta que «aquestes dues denúncies van ser aprofitades pel Sr. Llopart de Junts x Piera (candidat que va quedar tercer a les eleccions de 2019), fent-ne l’argument per presentar una moció de censura junt amb el PSC del Sr. Perellón i la representant d’Ara és Demà (Comuns), Sra. Bernad. Van forjar un relat fantàstic, que va afectar la meva credibilitat dins de la meva pròpia formació política i va donar cobertura a les seves ànsies de poder, muntant una moció esperpèntica on la 3ª força política, amb qui compartiem Govern, va assaltar l’alcaldia que la ciutadania li havia negat, de la mà del PSC i Comuns».

Dos anys després de la moció, Jordi Madrid vol «tornar a assumir la responsabilitat de canalitzar la indignació que van sentir molts pierencs aleshores, vull desemmascarar la conxorxa en contra de la meva persona i alcalde en aquell moment, amb unes acusacions falses, que mai s’han dignat a corregir una vegada han sabut que la justícia m’havia exonerat de qualsevol acte delictiu».

 

FER UN COMENTARI

*