Inici Destacats L’ex-presidenta del Parlament Carme Forcadell entregarà el Premi Estel Blanc a Igualada

L’ex-presidenta del Parlament Carme Forcadell entregarà el Premi Estel Blanc a Igualada

COMPARTIR

El proper divendres 8 d’abril, amb motiu de l’aniversari de la proclamació de la República Catalana el 14 d’abril del 1931, la Federació Comarcal d’ERC Anoia commemorarà l’efemèride amb l’entrega del XVI Premi Estel Blanc.

L’acte estarà presidit per l’ex-Presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell i Lluís, acompanyada del Delegat de Govern a la Vegueria Penedès i president de la Federació Comarcal Anoia, David Alquézar i Claramunt així com membres de l’executiva comarcal, militants, amics i simpatitzants republicans.

Aquest acte no es va poder celebrar ni en el 2020 ni en el 2021 a causa de la crisi sanitària de la Covid-19 i aquest any el tradicional Sopar de la República ha estat substituït per l’entrega del premi Estel Blanc i un petit aperitiu que se servirà en finalitzar l’acte.

L’entrega del 16è Premi Estel Blanc, guardó que vol reconèixer l’esforç fet, per part d’una persona física o entitat, en la defensa de la llengua, la cultura, les tradicions i el patrimoni en totes les seves vessants dels Països Catalans i en especial de la comarca de l’Anoia.

L’acte es durà a terme al Restaurant Canaletes a les 19:30 hores del divendres 8 d’abril.

Per assistir a l’acte cal fer reserva prèvia a l’adreça electrònica anoia@esquerra.cat o al whatsapp 607 38 24 87. Places limitades.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. La tal Forcadell es aquella que bramava a les mases a les performances del 11S, i assegurava que «no acatarem» les lleis, la que amenaçava a Mas amb el «posi les urnes«, la que amenaçava que «en un momento o altre haurem de trencar la legalitat espanyola«, la que rebia xulesca i despectiva les requisitories del Supremo i del Constitucional…? Fins que els jutges la van posar al seu lloc i després la tal Forcadell sen´s va enfonsar. Que si «vull veure els néts«, que si «no em mereixo anar a presó», que si «l´Oriol em va enganyar«, que si «jo no ho sabia«, que si «no ho faré més«… I resulta que ara aquesta ha d’entregar premis…Quina vergonya!

FER UN COMENTARI

*