Inici Motor lex Canales (MC Igualada), segon juvenil al Campionat d’Espanya de Trial

lex Canales (MC Igualada), segon juvenil al Campionat d’Espanya de Trial

[Img #20114]El passat cap de setmana del 25 de Gener es va disputar la primera prova del Campionat SPEA RFME d’España de Trial Individual a la localitat Alacantina de Nuncía. La Federació Valenciana de Motociclisme i el MC Equipo Off Road la Nuncía han sigut els encarregat d’organitzar la prova inaugural d’aquesta Temporada. Per fer-ho van preparar un recorregut amb 15 zones, dues d’elles essent de caràcter Indoor, a superar en dues [Img #20115]voltes i un temps màxim de quatre hores i mitja, molt semblant al format vist fa dues temporades. El certamen també va ser puntuable pel Campionat Valencià de l’especialitat.

A nivell esportiu els millors pilots per categories van ser Oriol Pi en Júnior, Rafael Latorre en TR3, Pablo Suárez en Cadet,  Miguel Ángel Bermejo en TR4, Elisabet Solera en Femení A, Alba Lara en Femení B; Eva Muñoz en Femení C, Antoni Ramonet en Veterans, Carlos Brines en Juvenil A i Lluc Miquel en Juvenil B.

En aquesta darrera categoria Alex Canales, pilot del Moto Club Igualada, va assolir la meritòria 2ª plaça de podi. El de Beta va aconseguir signar un cartró amb nomes 9 punts de penalització en 3 hores i 50 minuts de competició, quedant-se a nomes a 4 punts del guanyador. Alex, que enguany s’estrena a la categoria, rep el patrocini de Jorba Solà i Nonstop i amb la seva ajuda espera poder completar tota la Temporada 2015.

La propera cita del Campionat tindrà lloc el proper 1 de Març a la localitat Lleidatana de La Clua.