Inici Societat L’eurodiputat Ramon Tremosa, convidat del primer Sopar Rotary del curs

L’eurodiputat Ramon Tremosa, convidat del primer Sopar Rotary del curs

COMPARTIR

El passat 24 de juliol va tenir lloc el primer sopar del curs 2017-18. D’aquesta manera, la Junta encapçalada per Eva Panicello, donava inici al seu any rotary.

Va acompanyar, en aquest sopar l’Eurodiputat pel PDeCat Ramon Tremosa que està enrolat en el grup Lliberal (ALDE, Aliança Lliberal de Demòcrates per Europa). Com sempre que hi ha conferenciant, els sopars de Rotary Club Igualada són oberts a tothom. Aquesta vegada els van acompanyar al voltant de 80 persones.

Ramon Tremosa és Eurodiputat des de l’any 2009, per tant, fa 8 anys. En el decurs d’aquest temps ha tingut diferents càrrecs en el Parlament Europeu. En l’actualitat és el Coordinador del grup ALDE a la Comissió d’Economia.

Tremosa va iniciar la seva breu intervenció, explicant la portada i contingut del seu nou llibre –que va aprofitar per presentar i signar a qui ho va voler: “L’Europa que han fet fracasar”. Va comentar la seva visió actual d’Europa i les seves crisi – refugiats, econòmiques, brexit, etc..- i va acceptar totes les preguntes que si li van formular… també, evidentment, les referents a Catalunya. Va formular una visió positiva del procés i el convenciment de que Europa el viu amb positiva expectació.

La tertúlia, que va començar molt d’hora –abans de les 10 h.- es va allargar fins al voltant de les 12 h. del vespre, prova manifesta de l’interès que la seva visita i intervenció va despertar.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*