Inici Destacats L’Estival de Jazz d’Igualada inicia aquest diumenge la seva setena edició

L’Estival de Jazz d’Igualada inicia aquest diumenge la seva setena edició

COMPARTIR

Aquest diumenge es donarà el tret de sortida a la setena edició de l’Estival de Jazz d’Igualada; un festival en el que enguany hi col·laboren també l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya. Durant l’acte de presentació, es projectarà un documental sobre els 30 anys de trajectòria de l’Associació, i seguidament Sabina Witt i Manel Fortià oferiran un concert a duo al passatge Capità Galí a les 12 del migdia.

El festival seguirà amb el ja tradicional cinema a la fresca el proper dijous 20 a la nit al pati de l’Ateneu Igualadí amb la projecció del documental sobre la vida del reconegut músic “Thelonious Monk: Straight, No Chaser”. El mateix divendres el quartet Iago Aguado presentarà el seu nou projecte “Festina Lente” al pati del Museu de la Pell.

Seguidament, el dissabte dia 22 al teatre de l’Aurora, podrem descobrir el Carta Blanca a la pianista Ester Quevedo, que encarnarà en directe un quintet. Es tracta de la setena edició del projecte Carta Blanca, que consisteix en que el festival dóna litera
lment carta blanca a un músic consolidat però que manca de projecte propi, per tal que presenti en el marc de l’Estival de Jazz el projecte jazzístic que vulgui. Del resultat del projecte, l’Estival de Jazz junt amb la col·laboració de la discografia Underpool, n’editen un disc. Enguany, el projecte Carta Blanca ha rebut el premi al millor treball discogràfic per l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya.

El festival finalitzarà amb el mes de juny després de dues setmanes de programació. Tancarà la festa el conjunt The Black Barbies amb un show dinàmic i amb molt de ritme en un vermut a la Bastida.

L’Estival de Jazz està organitzat per l’Associació Tocats de Jazz amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*