Inici Societat L’Estiuet 2013 proposarà esport, formació i lleure durant les vacances

L’Estiuet 2013 proposarà esport, formació i lleure durant les vacances

COMPARTIR

[Img #6243]El departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada obrirà el proper mes de maig les inscripcions per l’Estiuet, el casal d’estiu perquè els nens i nenes de la ciutat puguin gaudir d’activitats i cursos durant les vacances escolars.

Com ja va succeir l’any passat, l’Estiuet 2013 se celebrarà en dos períodes i en dos espais diferents: del 25 de juny al 26 de juliol al CEIP Ramon Castelltort i del 27 d’agost al 6 de setembre a l’Espai Cívic Centre. Es durà a terme de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 15 a 17h i, a banda, hi haurà un servei d’acollida opcional de 8 a 9h i/o de 17 a 18h. S’hi podran inscriure infants nascuts entre 2008 i 2009 (Minis), entre 2005 i 2007 (Petits) o entre 2001 i 2004 (Infants).

Segons explica el regidor de Joventut i Cooperació, el republicà Joan Requesens, “des de l’àrea de Joventut hem fet un especial esforç per constituir una proposta atractiva i alhora assequible, que faciliti als igualadins una bona conciliació familiar en les vacances escolars, que alhora ofereixi propostes amb contingut i interessants per als més petits i que, sobretot, en un moment de dificultat econòmica, sigui accessible per tothom”. Per això, les famílies amb menys recursos podran sol·licitar ajuts dotats pel Patronat Garcia Fossas.

Entre altres, aquest 2013 els participants podran prendre part en activitats com un camp de treball urbà de La Kaserna, l’Esportiueig i els campus de perfeccionament de diferents esports organitzats pel Patronat Municipal d’Esports, l’Activa’t i les estades esportives del Consell Esportiu de l’Anoia, el Casal Esportiu de l’Infinit, les activitats de lleure i cultura de l’EMA Gaspar Camps o la Ludoteca Sant Miquel, el musical de la Coral Infantil Gatzara, els campaments de l’Agrupament Escolta Torxa, les colònies i els camps de treball del Club Isard o les escoles d’estiu impulsades per diferents centres de la ciutat.

La informació detallada, amb els preus, beques, oferta ampliada i horaris, es pot trobar als webs www.igualada.cat i www.igualadajove.cat. Les inscripcions es podran efectuar entre els dies 13 i 17 de maig, de 8 a 14h, a l’equipament Juvenil La Kaserna (Trav. Sant Jaume s/n). Es pot demanar més informació al telèfon 93 804 18 01. Les places són limitades i el primer estarà reservat únicament per a la inscripció dels infants i famílies de la ciutat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*