Inici Societat L’Estat diu que només el ministre de Sanitat pot decidir sobre el...

L’Estat diu que només el ministre de Sanitat pot decidir sobre el confinament de la Conca d’Òdena

COMPARTIR

El Govern de l’Estat ha advertit aquest dijous a la Generalitat de Catalunya que només el ministre de Sanitat, Salvador Illa, pot ordenar l’enduriment del confinament de la Conca d’Odena perquè sigui total i ha cridat “una vegada més” a la unitat d’acció entre administracions, segons un comunicat.

L’Executiu de Pedro Sánchez ha respost d’aquesta manera davant l’anunci de l’conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, que signarà una resolució per endurir el confinament d’Igualada i de tota la Conca d’Òdena perquè només puguin sortir al carrer aquells que presten serveis essencials.

3 COMENTARIS

    • Pues el asunto está claro, hasta el día 11 nos toca estar confinados y creo que como estamos no es poco. Lo que pasa es que el nazionalismo siempre busca y rebusca. Sabemos que en estos momentos el gobierno autónomo no tiene competencias y punto.

  1. Crec que l’error en la Conca d’Òdena com d’altres llocs, es confinar a la gent la gent a casa seva, i en canvi es vagi a treballar amb sectors que no son essencials per el moment en que estem vivint. Es senzillament un contrasentit, perquè dona peu a continuar la cadena de contagis i allargar indefinidament aquest mal moment.

FER UN COMENTARI

*