Inici Festes L’Espelt, a punt per celebrar la seva Festa Major

L’Espelt, a punt per celebrar la seva Festa Major

COMPARTIR

Aquest cap de setmana L’Espelt celebrarà les Festes del Roser amb un programa ple d’activitats pensades per a tothom i que conviden a sortir al carrer de dia i de nit.

La festivitat començarà el divendres amb la traca d’inici de festa a la plaça del centre a dos quarts de deu. A continuació, hi haurà el concurs de postres i sardinada popular, després del sopar l’Hereu i la Pubilla de l’Espelt, Víctor López i Vinyet Aguilera llegiran el pregó de Festa Major i el dia acabarà amb el concert amb “La Guingueta”.

Dissabte el dia començarà amb una activitat infantil, el “google football” futbol amb pilotes gegants a la pista esportiva. A les dotze del migdia hi haurà l’exposició de mobles restaurats pels alumnes del taller de restauració a la sal del centre. Per dinar i com és tradicional hi haurà l’arrossada popular i després animació infantil amb l’espectacle “De vintage” i dos quarts de set de la tarda xocolatada popular. A continuació, hi haurà la cercavila tradicional i espectacle de foc amb el grup “mal llamp”. La festa acabarà amb l’espectacle “Toca’m un cuplet” a càrrec de Mònica Torra a la sala del centre.

El diumenge començarà amb l’ofici solemne a l’Església de Santa Magdalena a les dotze del migdia, després hi haurà els ballets a càrrec dels veterans de l’agrupació Folklòrica d’Igualada i el vermut amb projecció de fotos a la plaça del centre. A les cinc de la tarda el carrer Pau Casals acollirà inflables infantils i a les set de la tarda començarà el ball amb l’orquestra “Som-hi Band” a la sala del centre. A dos quarts de deu de la nit es posarà final a la festivitat amb una traca final de festa.

Les festes del Roser estan organitzades per l’Associació Cultural Centre de l’Espelt i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Òdena.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*