Inici Destacats L’Espelt acull una nova fira de la cervesa artesana

L’Espelt acull una nova fira de la cervesa artesana

COMPARTIR

Aquest dissabte, dia 23 de setembre, se celebrarà la 6a edició de la Fira de la Cervesa Artesana de L’Espelt. Començarà a les 11 del matí i durarà fins a les 12 de la nit. Està organitzada per l’associació d’amics de la cervesa artesana La Bromera, amb el suport de El Centre de L’Espelt. Comptarà amb la presència de 15 cervesers, 5 dels quals són locals: Minairons, Espina de Ferro, Segarreta, La Lenta i La Bromera, a més d’altres productors de renom a Catalunya: Populus, Matoll, Quer, Marina, La Vella Caravana, La Masovera, Lo Vilot, Gat Graz, Hope i Bripau.

A més de cerveses artesanes, la fira tindrà una oferta musical i gastronòmica. Com a novetat d’aquest any hi haurà foodtrucks oferint diferents tipus de menjar, una de les quals serà vegetariana. El Clot del Clos tindrà pinxos, tapes i hamburgueses, i el Centre de L’Espelt tindrà refrescs i cafès.

Hi haurà sessions de DJ durant tot el dia a càrrec de Peter Coates. La música en directe començarà a les 6 de la tarda, amb Lis & The Cavemen, que interpretaran versions de rock i pop. A les 19:30h, El cantant i compositor Igualadí, Roger Argemí interpretarà cançons del seu primer treball ‘Un Nou Sentit’, a més de versions d’artistes actuals. Tot seguit, a les 21:30, el conjunt de rock igualadí Black Kiss Superstar presentarà cançons del seu nou disc ‘Full Moon’ amb un repertori de rock clàssic. La nit acabarà amb les diferents opcions de sopar i una sessió de DJ.

Com a activitats paral·leles, hi haurà expositors artesans, oferint productes com formatges, embotits, olives, llaminadures i garrapinyats. Els assistents disposaran d’una amplia zona d’aparcament a l’entrada de L’Espelt. La fira d’enguany té com a patrocinador InVia. Hi haurà un estand informatiu sobre la seva maquinària per a l’indústria cervesera, vitivinícola i oleícola. La guanyadora del disseny del cartell d’enguany és Mar Pérez Jorba, estudiant de disseny gràfic a l’escola Gaspar Camps.

Tots els detalls es troben a www.labromera.cat. Des de l’associació La Bromera volem animar als anoiencs a assistir i gaudir d’aquest esdeveniment tan únic.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*