Inici Futbol L’Espanyol, massa dur amb el CF Igualada femení

L’Espanyol, massa dur amb el CF Igualada femení

[Img #12862]

Feia tres partits seguits que empataven les igualadines i ja sabien que davant l’Espanyol, malgrat haver aconseguit un punt a la primera volta, seria difícil, però tampoc s’esperaven que les coses anessin tan malament.
El partit ha començat amb un gol absurd de les locals que hipotecava el partit. Malgrat això, l’Igualada ha lluitat i lluitat i la recompensa ha arribat en forma de gol de la Marina a cinc minuts del descans. La llàstima ha estat que les blanc-i-blaves s’han tornat a avançar abans d’anar als vestuaris.
La segona part semblava que anava força bé i que l’Igualada tindria opcions. Fins i tot, havent encaixat el tercer gol, les igualadines han continuat lluitant i creant ocasions per escurçar distàncies.
Els dos darrers gols, però, han sigut definitius i excessius pel que s’ha vist al terreny de joc.
FITXA TÈCNICA:
C.F. IGUALADA: Noelia García (portera), Elena Alert (Araceli Barroso 65′), Sara Bergadà, Janet Mendoza, Ariadna Rius (defensa), Núria Miquel, Jèssica Pablos (Tiki 65′), Judit Pablos (Ana Mª Sarró 74′), Míriam Solies (centre del camp), Mariona Marsal, Marina Salanova (Anna Tardà 74′), (davanteres). Entrenadors Santi Ramos i Paco Pablos.
C.F. ESPANYOL: Verónica Geva, Laia Díaz, Mònica Bacter, Carla Sabre, Mayra Manzanal, Jasmina Chamarro, Andrea Altmann, Melanie Villanueva (Ainhoa Alonso 66′), Ariadna Forment, Andrea Granados (María C. Soriano 56′), Yasmina Ferrero (Eva Blanco 76′). Entrenadores: Francisca Camúñez, Juliana García
GOLS: 1-0 Ariadna (‘1), 1-1 Marina (40′), 2-1 Andrea Altmann (43′), 3-1 Melanie (63′), 4-1 Yasmina (70′), 5-1 Ainhoa (76’)
INCIDÈNCIES: Targetes grogues a: Andrea Altmann (8′), Núria (43′)
ÀRBITRES: Joan Ponce – Sergi Roncero – Abdel Aziz
PROPER PARTIT: Dissabte a 2/4 de 7 de la tarda a Les Comes, l’Igualada rep el Lleida en un altre partit dificilíssim on caldrà l’empenta de l’afició.