Inici Societat L’església i la sala d’exposicions de La Tossa de Montbui reobren diumenge...

L’església i la sala d’exposicions de La Tossa de Montbui reobren diumenge al públic

COMPARTIR

Després de l’obertura del restaurant la setmana passada, aquest diumenge 14 de juny, es reobren les portes de l’església i també del Punt d’Informació Turística que és on està ubicada la Sala d’Exposicions. L’horari d’obertura dels diumenges és de 10:30 a 13:30 h. Dues persones membres de la Fundació, i de forma rotativa, atendran possibles consultes dels visitants i les visites concertades.

A causa de la situació actual, l’aforament de l’església serà limitat i amb recorreguts recomanats. Estarà degudament indicat amb cartells a partir de les directrius sanitàries establertes.

A la Sala d’Exposicions es podrà gaudir de nou l’exposició “Una ullada a la il·lustració científica” de la biòloga, il·lustradora científica i amant de la natura, Mercè Cartañà. Aquesta exposició mostra una mirada combinada de dos universos molt diferents com són la ciència (racionalitat) i l’art (sensacions), a partir d’un procés creatiu delicat i minuciós.

I continuen els treballs de desbrossament i manteniment de l’entorn per part de la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Montbui i de membres de la Fundació.

Els treballs de remodelació de La Torre estan en la seva recta final. La seva obertura al públic es preveu ben aviat, per gaudir d’un espai millorat i amb un mirador privilegiat dels elements arquitectònics de La Tossa i també de tot l’entorn paisatgístic de la Conca d’Òdena.

El segon diumenge de juliol es preveu que es reprenguin les visites guiades dels diumenges a les 12.00 h.

FER UN COMENTARI

*