Inici Bàsquet L’Escola Pia perd contra el BC Tecla Sala en l’inici de la...

L’Escola Pia perd contra el BC Tecla Sala en l’inici de la segona volta

CINC INICIAL: C. Puig (9), C. Guillamón (7), T. Contreras (2), B. Gracia, N. Torrens (5), TAMBÉ:  E. Lopez (14), L. Molero, B. Llorca (2), B. Colell (4), A. Ferrer (2), J. Boladeras i J. Ramia (3),

Parcials: 11-11/17-17/34-41/48-52

L’Escola Pia va caure en el primer partit de la segona volta contra el BC Tecla Sala en un igualat partit que es va decantar a causa dels errors propis en els últims instants.

Les igualadines van tenir inici molt bo clavant un parcial de 7 a 3 als primers minuts, basat en uns bons atacs en estàtic i una bona defensa amb alternances que semblava descol·locar a les de l’Hospitalet. De seguida però van trobar la fórmula per trencar-la, aprofitant la seva superioritat física interior equilibrant el parcial fins al 11 a 11 al final del primer període.

El segon quart el partit va entrar en una dinàmica molt accelerada. Ambdós equips feien servir les seves armes, i així, mentre les d’Igualada aprofitaven les transicions ràpides, les visitants ho feien donant pilotes a l’altura de les seves interiors. Al contrari de l’anterior partit que les havia enfrontat l’alt percentatge anotador va fer arribar a la mitja part amb empat a 28.

El tercer període en canvi va començar molt travat. Les d’igualada es van posar per davant al minut 4 (32 a 30), però a partir d’aquí imprecisions i males decisions en la sortida de pilota van propiciar un contundent parcial de 2 a 11. El parcial és enganyós doncs les igualadines van fallar fins a 4 cistelles fàcils en transició que haguessin igualat el partit arribant al final del quart en 34 a 41.

L’últim quart les de l’Hospitalet van agafar un avantatge de fins a 9 punts al minut 3 (36 a 45) en dues pilotes consecutives perdudes per les locals. A partir d’aquí però van reaccionar. Uns ajustos a la defensa i dos triples pràcticament consecutius les va tornar a posar al partit, i a més les visitants ja estaven en bandera. Mica en mica es van anar apropant fins a 1 punt (47 a 48), però de nou errors en cistelles fàcils, errors en tirs lliures i males decisions de tir les van condemnar i el Tecla Sala va segellar el partit fins al 48 a 52 final.

Diumenge que ve l’Escola Pia visita al Nou Basquet Olesa a les 12:30.