Inici Música L’Escola Municipal de Música d’Igualada omple la ciutat per Santa Cecília

L’Escola Municipal de Música d’Igualada omple la ciutat per Santa Cecília

COMPARTIR

Per celebrar Sta. Cecília, al llarg de la setmana, l’Escola/Conservatori Municipal de Música d’Igualada va dur la música per tota la ciutat; es van fer concerts de cant coral al Casal Cívic del Passeig, a la sala infantil  de la Biblioteca central, a la Clínica Sant Josep i a la Ludoteca Sant Miquel. A l’Església de Santa Maria, sota el títol de “Tecles i Vents” el professor d’orgue i la professora d’acordió van explicar, tot comparant les semblances i diferències, les característiques dels dos instruments. Les orquestres de guitarra 6 Cordes i  Pulpstrings van actuar al Casal Cívic del Passeig, i el Grup de Folk ho va fer a la Residència Pare Vilaseca.

Dins de l’escola de música, especialment dedicats a les famílies però oberts a tothom i en espais diversos com el vestíbul, els auditoris i algunes aules,  hi va haver concerts de cant coral, de conjunts de pianos, de conjunts de vent, de l’orquestra de corda de l’ECMMI, del grup FAP AURIA, de piano, de trompa, de quartet de violoncels i de violí, violoncel i piano en formació de trio.

En la mateix línia de mostrar el treball fet des d’inici de curs també es van fer assajos oberts de l’“Ensemble” de vent, la Big Band i l’orquestra “Quatre Cordes” on es va poder veure i seguir la dinàmica d’un assaig.

No cal dir que per l’alumnat i el professorat de l’escola municipal de música és un goig dur a terme aquest tipus d’activitats que ens permeten compartir i fer arribar la música més enllà de la nostra escola, que ens donen a conèixer i que ens fan més presents a la ciutat.

FER UN COMENTARI

*