Inici Art L´Escola Municipal d´Art Gaspar Camps mostra els “Projectes” del seu alumnat

L´Escola Municipal d´Art Gaspar Camps mostra els “Projectes” del seu alumnat

COMPARTIR

[Img #2476]L´Escola Municipal d´Art Gaspar Camps imparteix cicles formatius d´art i disseny com són Artesania en Cuir, Art Final de disseny gràfic i Gràfica Publicitària. Aquests estudis, de caràcter professionalitzador, tenen dins del seu currículum acadèmic el mòdul de “Projectes”. I, justament, les properes exposicions que l´escola proposa aquest mes de novembre giren al voltant del “Projectes” realitzats pel seu alumnat.

El dimecres 28 de novembre, a les 7 de la tarda, s´inaugurarà una exposició al vestíbul de la Unió Empresarial de l´Anoia que presenta la feina realitzada de [Img #2475]manera coordinada per l´alumnat de segon curs dels cicles formatius d´Artesania en Cuir i de Gràfica Publicitària. Es tracta d´un projecte de col•laboració entre aquests dos cicles, en el qual l´alumnat d´Artesania en Cuir crea una empresa i els seus productes, bosses i complements en aquests cas, i l´alumnat de Gràfica Publicitària en fa la presentació publicitària i comercial (imatge gràfica, cartell, catàleg). Aquests treballs es van poder veure per primera vegada al vestíbul de l´Ajuntament el curs passat, i ara estaran a la seu de l´UEA del 28 de novembre fins a l´11 de gener.

També a partir del 29 de novembre i fins al 21 de desembre es podrà veure a la sala d´exposicions Gaspar Camps una mostra dels treballs de Projecte Final que l´alumnat del cicle d´art i disseny de grau superior de Gràfica Publicitària va presentar durant el curs 2011-2012.

[Img #2477]

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*