Inici Què fem? L’Escola Marta Mata convida a la reflexió amb el film ‘La Educación...

L’Escola Marta Mata convida a la reflexió amb el film ‘La Educación Prohibida’

COMPARTIR

[Img #2152]Aquest divendres, l’Escola de Pares i Mares de l’Escola Marta Mata organitza un cine fòrum per visionar la pel•lícula “La Educació Prohibida”, un documental realitzat per un equip d’estudiants de Comunicació audiovisual i que està sent tot un fenomen mundial. Proposa qüestionar les lògiques de l’escolarització moderna i la forma d’entendre l’educació, a partir d’experiències educatives no convencionals que plantegen la necessitat d’un nou paradigma educatiu.

Des de l’Escola Marta Mata han organitzat una triple projecció els dies 16, 23 i 30 de novembre, en horari de 3 a dos quarts de 5 de la tarda, a l’Aula TIC del centre.

“La Educación Prohibida” és un projecte col•lectiu que parteix d’una investigació que cobreix 8 països i més de 90 entrevistes sobre propostes educatives alternatives. La pel•lícula va ser finançada col•lectivament gràcies a centenars de coproductors i té llicències lliures que permeten i encoratgen la seva còpia i reproducció.

El projecte es proposa alimentar i disparar un debat reflexió social sobre les bases que sostenen l’escola, promovent el desenvolupament d’una educació integral centrada en l’amor, el respecte, la llibertat i l’aprenentatge.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*