Inici Societat L’escola Joan Maragall de Vilanova del Camí reclama més manteniment a l’Ajuntament

L’escola Joan Maragall de Vilanova del Camí reclama més manteniment a l’Ajuntament

COMPARTIR

L’escola Joan Maragall de Vilanova del Camí lamenta la falta de comunicació amb l’Ajuntament en temes que fa anys que persegueixen i que suposen millores urgents i necessàries al centre. La directora del centre, Mercè Roldán, va lamentar al darrer ple municipal que s’hagin fet peticions reiterades a l’ajuntament i que no s’hagi obtingut resposta.

A banda de la construcció dels lavabos adaptats, que des del centre reconeixen que és competència de la Generalitat, exigeixen a l’Ajuntament que vetlli perquè aquesta obra es pugui fer el més aviat possible. Roldán assegura que el departament responsable de les obres d’Ensenyament “no en té constància” i que “el Joan Maragall no apareix a les llistes d’actuacions pendents”.

Representants dels pares i mares de l’escola també van intervenir per demanar a l’ajuntament que actuï en temes de manteniment diari que “posen en perill l’alumnat i l’estructura del centre: humitats, fongs, finestres que no tanquen o radiadors que no funcionen” a l’escola, on estudien 527 infants.

L’alcaldessa Noemí Trucharte va dir ser conscient de les necessitats del centre, el més gran i el més antic del municipi i va recordar que estan fent efectives algunes intervencions que daten del 2011. Pel que fa al tema dels lavabos, va recordar que “personalment vaig acompanyar al llavors el director de Serveis Territorials d’Ensenyament, Antoni Massegú, a fer una visita al Joan Maragall i al Pompeu Fabra, i es va comprometre a incloure aquesta obra al pla 2017/2018”.

Noemí Trucharte assegura que estan fent seguiment del projecte i que truquen, tot sovint al departament per insistir-hi però també reconeix que els canvis produïts en el govern català no estan facilitant les coses.

Des del Joan Maragall també van retreure a la regidora d’Educació Eva Vadillo que no hagi participat en els darrers consells escolars “que és on podem expressar-li les nostres demandes” van dir les representants de l’AMPA. Un retret davant el qual Vadillo va respondre que “sempre que se m’ha requerit he estat a la vostra disposició. Ens vam comprometre a executar totes les vostres demandes i d’una llista de 60 n’hem realitzat 40”.

FER UN COMENTARI

*