Inici Societat L’Escola Gabriel Castellà d’Igualada convida la ciutadania a reflexionar sobre l’educació

L’Escola Gabriel Castellà d’Igualada convida la ciutadania a reflexionar sobre l’educació

COMPARTIR

L’Escola Gabriel Castellà d’Igualada celebra aquest dijous 1 de març, a les 18h, una trobada per al debat i la reflexió sobre l’educació, que portarà per títol L’educació que volem.

La trobada serà oberta a tots els pares i mares d’escolars de la ciutat, membres d’AMPAs o professionals de l’ensenyament que hi vulguin participar per a intercanviar opinions i punts de vista.

La iniciativa neix de la participació de l’escola en el programa EscolaNova21, que ha permès que els seus professors, alumnes, famílies ja hagin fet aquest exercici de reflexió al voltant de quins creuen que serien les modalitats òptimes per aprendre en el context actual. Ara, l’escola Gabriel Castellà s’ha proposat obrir aquest exercici al conjunt de la ciutat i convida tothom a prendre-hi part.

La voluntat és compartir una estona donant valor a l’educació, intercanviar idees, debatre sobre possibles canvis de fons a l’escola d’Igualada i donar a conèixer, a l’hora, diferents iniciatives que s’estan engegant al Gabriel Castellà. Seguirà la mecànica de comparar estils d’aprenentatge i de crear un mural on tothom pugui aportar la seva opinió per a, finalment, fer un fòrum de reflexió i obtenir-ne unes conclusions, al voltant d’elements com ara les pràctiques a l’aula, l’avaluació, l’organització del temps i l’organització de l’espai, entre d’altres.

Tots els interessats estan convidats a participar-hi el proper dijous, 1 de març, a les 18h, a l’Escola Gabriel Castellà, situada a l’Avinguda Montserrat, número 38.

FER UN COMENTARI

*