Inici Futbol L’Escola Futbol Sala Vilanova presenta els seus equips

L’Escola Futbol Sala Vilanova presenta els seus equips

COMPARTIR

El poliesportiu de Can Titó de Vilanova del Camí ha estat, aquest dissabte a la tarda, l’escenari de la gran festa de presentació dels equips de l’Escola Futbol Sala Vilanova (EFSV). Un centenar de jugadors i jugadores del total de 10 equips amb què compta l’entitat aquesta temporada (els Benjamins A i B, l’Aleví, els Infantils A i B, els Cadets A i B, els Juvenils A i B i l’equip Femení Amateur) van desfilar per la pista, sota l’atenta mirada dels seus familiars i amics, que van omplir les grades de Can Titó.

La presidenta de l’EFSV, Rosa Díaz Ros, va destacar que «l’entitat ha crescut molt en les darreres temporades i això és tota una satisfacció, però també suposa un gran repte per als equips tècnics i per a la junta directiva». Un repte que, segons Díaz, «afrontem amb il·lusió, dedicant moltes hores de feina i sabent que, malgrat tot, sempre hi ha coses a millorar».

Per la seva part, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, Rafael Gabarri, també present a l’acte, va felicitar l’entitat per la seva dedicació i per la passió que posen en la seva tasca.

Cal assenyalar que en el marc de la presentació dels equips de l’Escola Futbol Sala Vilanova es van viure també moments molt emotius, ja que l’acte va servir també per retre homenatge a Manuel García, que havia estat president del Futbol Sala Vilanova i que, malauradament, ens ha deixat aquest mateix any. La seva família va rebre una placa per part d’un grup d’antics jugadors del club, que van voler acompanyar-los en aquests moments tan durs, i també un ram de flors, en nom de l’EFSV.

L’acte, que va ser conduït per Víctor Larrache i Montse Sanou, va incloure també amb l’animació d’un dinosaure inflable, que va fer que els petits s’ho passessin d’allò més bé, i un pica-pica per a tots els assistents.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*