Inici Societat L’Escola de Pares i Mares d’Òdena inicia el curs 2012-2013

L’Escola de Pares i Mares d’Òdena inicia el curs 2012-2013

COMPARTIR

L’Escola de Pares i Mares d’Òdena ha programat, un any més, i per aquest curs 2012-2013, un seguit de xerrades i tallers gratuïts sobre l’educació dels fills i filles en qualsevol dels seus cicles.  Les xerrades van adreçades a les famílies del municipi i també a tothom qui pugui estar interessat.

Així, la primera xerrada organitzada per l’Escola de Pares i Mares es celebrarà aquest dijous  15 de novembre, a les 9 del vespre a l’escola Castell d’Òdena;  la xerrada, impartida per Anna Salvia, psicòloga,  tractarà dels conflictes i problemes amb adolescents.

De cara al segon trimestre seran dues les activitats que es duran a terme, les dues relacionades amb l’alimentació. D’una banda, al mes de març tindrà lloc un taller – xerrada a càrrec d’Ada Parellada; la televisiva cuinera farà una mostra d’elaboració de receptes i algun consell d’alimentació per la canalla. D’altra banda, al mes de maig s’ha programat la xerrada “L’alimentació saludable, una assignatura per ensenyar a casa”  amb la Dra. Panisello.  

En el tercer trimestre es podrà gaudir de la xerrada “Primers auxilis amb infants”, una xerrada que tractarà de com evitar alguns accidents domèstics i com actuar davant petites cures amb infants. Ens ho explicarà el Dr. Grau i la Francina Cantarell. I com a festa de cloenda, en el mes de juny, se celebrarà un espectacle d’animació per a infants i pares i mares, a càrrec de Jaume Barri.

L’Escola de Pares i Mares està formada per membres de l’Ampa de l’Escola Castell d’Òdena, membres de les dues llars d’infants del municipi i els serveis d’educació de l’Ajuntament d’Òdena. Amb la voluntat de tenir el major nombre de propostes possibles, aquesta comissió posa a disposició una adreça de correu electrònic per rebre tots els suggeriments: escolaparesimaresodena@gmail.com

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*