Inici Societat L’Escola d’Art Municipal “La Gaspar” d’Igualada rep una subvenció estatal per projectes...

L’Escola d’Art Municipal “La Gaspar” d’Igualada rep una subvenció estatal per projectes d’innovació digital

COMPARTIR

La regidora d’Ensenyament d’Igualada, Patrícia Illa, acompanyada de la directora i subdirectora de l’escola La Gaspar, Raquel Camacho i Esther Comenge ha anunciat la inversió de 200.000€ per part del Govern de l’Estat per a l’escola d’art La Gaspar dins dels Pressupostos Generals de l’Estat. Aquesta subvenció permetrà tirar endavant diversos projectes d’innovació digital i pedagògica a l’escola.

Illa ha destacat l’aposta clau de la ciutat d’Igualada “a nivell formatiu en l’àmbit universitari i també en l’àmbit de la formació professionalitzadora que es dona a La Gaspar”. Illa ha posat l’accent en el Grau Superior de Gràfica Audiovisual que “va iniciar-se al curs passat i que està tenint molt bons resultats”.

Raquel Camacho, directora de La Gaspar, s’ha mostrat molt satisfeta amb aquesta nova inversió “que premia l’aposta de l’escola cap a una formació diferenciadora, amb innovació digital i pedagògica que permet que alguns dels graus, com és el cas del disseny en pell, puguin ser un reclam a nivell internacional per alumnes de fora”.

FER UN COMENTARI

*