Inici Hoquei L’Escola Castell d’Òdena, al 3×3 d’hoquei línia a Barcelona

L’Escola Castell d’Òdena, al 3×3 d’hoquei línia a Barcelona

COMPARTIR

[Img #4366]
L’escola el Castell d’Òdena va assistir al primer torneig d’escoles 3 x 3 d’hoquei línia, que el club Uroloki de Barcelona organitzava a la seva pista del Clot de la Mel .

Els escolars odenencs van rebre una invitació per mitjà del seu monitor de patinatge, en contacte amb el club barceloní. Una vegada la notícia arriba als pares aquest responen tots afirmativament i dues setmanes després  ens encaminem cap a Barcelona a gaudir d’una bona tarda esportiva, en companyia de pares i germans.

Davant un repte molt bonic, mostrar als pares com patinen i a més iniciar-se en l’hoquei en línia, al qual s’ha dedicat alguna sessió de patinatge. El resultat va ser una tarda molt bonica, participant amb tres escoles de patinatge de Barcelona, la de l’equip amfitrió, la dels Tucans i la del Jujol, totes elles de clubs esportius d’hoquei línia.

La tarda es va desenvolupar amb  partits molt emocionants on lo més important no era guanyar, cal que els nens/es dels equips participants van posar tot de la seva part per fer-lo i com no, tots els nostres joves jugadors. Participar va ser un gran premi, a més de participar en un sorteig de material esportiu per cada equip i d’unes xuxes per cada participant que va arrodonir la tarda d’aquests petits.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*