Inici Futbol Les petites del CF Igualada obtenen la primera victòria de l’any

Les petites del CF Igualada obtenen la primera victòria de l’any

[Img #4188]

Tal i com era de preveure, partit fàcil de les igualadines, davant un Sabadell molt conservador, que no va crear gairebé perill a la porteria local.

Desprès de l’injusta derrota de l’últim partit contra el lider, tocava guanyar per no despenjar-se dels equips capdavanters de la classificació, i així va ser. El partit va començar amb un igualada incòmode per culpa d’un camp excessivament moll i d’un Sabadell tancat al darrera, que no deixava a l’equip local arribar amb claredat a la porteria visitant. Malgrat això, les Igualadines es van avançar en el minut 3 de partit amb un gol d’Ona Barron, que s’està destapant com la millor golejadora de l’equip (21 gols). Amb aquest resultat, i amb poques ocasions per ampliar-lo es va arribar al descans. A l’Igualada li faltava intensitat i definir amb claredat davant la porteria. A la represa, i fruit d’un contraatac, el Sabadell va empatar el partit, que posava les coses complicades per les locals, i no va ser fins el final del tercer quart, que en una de les pujades habituals de la defensa Berta Poch, va tornar a avançar a les locals. Aquest gol, va esperonar l’equip, que va començar a ser més intens en el joc, i a definir les opcions d’atac, marcant cinc gols en l’últim quart,  que van acabar d’enfonsar un Sabadell que fins llavors s’havia defensat correctament, deixant el resultat de 7-1 definitiu. Van marcar: Ona Barron (3), Anna Torras (2), Berta Poch (1) i Carla Hurtado (1).

Amb aquesta victòria, les petites de l’Igualada es mantenen a la part alta de la classificació, quartes empatades amb el Barberà i amb el Juventud 25 de septiembre, a tres punts de les segones, Bonaire i el Sant Gabriel “B”. La lliga està molt competida i les dues properes jornades poden ser decisives de cara a les aspiracions de l’equip, doncs es visita el camp del Sant Gabriel “B”, i la setmana següent (inici de la segona volta) reben un Barberà Andalucia “A”, partit en el qual les petites de l’Igualada, han de demostrar que la derrota de la primera jornada de lliga va ser un miratge.

IGUALADA, C.F.: Júlia Thompson, Berta Poch, Carla Laguna, Jana Vila, Ona Barron, Maria Romero, Anna Torras (Equip Inicial). Mariona Garcia, Júlia Navarro i Carla Hurtado. Entrenadores: Elena Alert i Judit Pablos.

SABADELL F.C., C.E.: Carla Romero, Anna Sanchez-Arevalo, Maria de Fulgencio, Lydia Montenegro, Laia Aguaviva, Maria Carrillo, Marta Roldan (Equip Inicial). Maria Perez, Valia Torra i Maria Li Lazaro.