Inici Futbol Les noies del CF Igualada guanyen àmpliament les cueres

Les noies del CF Igualada guanyen àmpliament les cueres

[Img #5557]Victòria àmplia de l’Igualada contra l’equip cuer de la classificació que ha inquietat poc la porteria igualadina.

El partit ha començat estrany, amb un Igualada poc concentrat i deixant-se portar pel joc destructiu de les rivals. Un penal als 5 minuts de joc feia presagiar el pitjor, però l’aturada de la Noelia ha posat les coses al seu lloc.

De seguida s’ha avançat l’Igualada quan la Judit ha pujat per la banda per centrar-li a la Marina la pilota que significaria el primer gol de la tarda.

El joc ha continuat poc vistós i dur, però de mica en mica les locals han agafar el control del partit i abans de la mitja part ha estat l’Ainoa qui ha corregut per la banda dreta per centrar-li a la Judit que ha fet el 2-0 de la tranquil·litat.

A la segona part ja només hi ha hagut un equip sobre el terreny de joc. Les del Maresme, inferiors tècnicament i numèricament per lesions, només s’han defensat tant bé com han sabut per encaixar el mínim de gols possibles.

Tot i així, un Igualada en creixement ha aconseguit ja en el minut 4 batre novament la portera sallenca en la segona jugada d’un córner des de la frontal de l’àrea de les botes de la Marina.

Molts intents que no han entrat i han evitat un resultat més escandalós, i el quart que es feia esperar. Finalment a la sortida d’un dels molts córners que ha xutat l’Igualada, la pilota es passeja per dins l’àrea petita rebotant contra tot el que trobava fins que l’Elena, sobre la línia de gol, l’envia al fons de la xarxa.

I per tancar la tarda, la Marina ha aconseguit el cinquè d’un xut creuat i el seu hat-trick particular.

FITXA TÈCNICA:

C.F. IGUALADA: Noelia García (portera), Elena Alert, Janet Mendoza, Yaiza Moratilla (Esther 70?), Esther Soler (Carla Navarro 46?) (defensa), Araceli Barroso (Ainoa Carrillo 25?), Laura Marcet, Núria Miquel (centre del camp), Mariona Marsal, Judit Pablos (Yaiza 81?), Marina Salanova (davantera). Entrenadors: Santi Ramos i Paco Pablos.

A.E. LA SALLE: Andrea García, Míriam Gaona, Aroa Quintana, Anna Vila, Silvia María Miguela, Eva Rodríguez, Jennifer Rojo, Esmeralda Durán, Laura Merino, María Bhagawati Padrisa, Noemí Tanit Cazorla. Suplent: Sheyla Román.

ÀRBITRE: Javier López Indiano. Assistents: Aleix Martín Alonso – Xavier Borrega Borrella

GOLS: 1-0 Marina (7?) – 2-0 Judit (37?) – 3-0 Marina (49?) – 4-0 Elena (81?) – 5-0 Marina (85?)

PROPER PARTIT: La setmana que ve l’Igualada té un desplaçament molt difícil al camp de La Guineueta.