Inici General Les noies del CB Igualada cauen clarament a Cerdanyola

Les noies del CB Igualada cauen clarament a Cerdanyola

[Img #32552]Tercer partit de les igualadines i derrota a casa d’un Cerdanyola que no va donar opcions en cap moment. Els 4 primers minuts van ser un intercanvi de cistelles per part dels dos equips. Les noies del sènior trobaven moltes situacions sota cistella, però no anotaven. Desprès d’una bola recuperada per Santa Carrasco, Núria Soler acaba el contraatac amb un triple que empata el partit (9-9), i fa aixecar la banqueta de les noies de l’Igualada. Ens anem a l’ultim minut del quart a un punt de les locals, competint cada pilota, cada defensa, i és Belen Armengol que amb un triple torna a fer aixecar de la banqueta les igualadines i posar-les per davant. S’arriba al final
del primer quart amb un parcial de 14-14.

Les noies de l’Igualada comencen el segon quart cometent errades que el Cerdanyola no perdona. Aquestes també aprofitaven tots els tirs lliures que tiraven, ja que les igualadines es posaven amb bandera pocs minuts després de començar el quart. Tot i això, Berta Sellarès en fica un altre cop al partit amb un triple (17-17). Tot i estar dins del partit el poc balanç defensiu de les igualadines determinava el ritme del partit. A falta d’un minut el Cerdanyola no perdona i segueix anotant tirs lliures. Finalment el segon parcial va ser de 14-7, que col·locava un resultat total a la mitja part de 28-21.

A la represa del partit, tot i la poca diferència en el marcador, les igualadines han sortit amb molta actitud a l’hora de defensar i una cistella de Mariona les col•loca a només 5 punts de les locals. La pèrdua de dues pilotes, una acabada amb triple i l’altre amb una cistella de dos, va condemnar a les igualadines (36-23). Desprès d’un minut demanat per en Pep Piqueras, les igualadines treuen caràcter i contestem amb un triple de Mariona Teixidor. El tercer parcial va ser de 15-12, que situava un marcador de 43-33.

En el darrer quart les visitants van lluitar i ho van intentar però no va sortir absolutament res. Errors greus defensius i errades de cara cistella amb un baix percentatge de tir, van portar a la segona derrota de les noies del Club Basquet Igualada. L’últim parcial va ser de 11-6.

5 inicial CBF Cerdanyola-Vila universitaria: B. Garcia, C. Perez, M. Jimenez, S. Marcelo, C. Molina.

5 inicial Physic CB Igualada: C. Carner, N. Soler, M. Jane, M. Amatller, S. Carrasco.

Anotació CBF Cerdanyola-Vila Universitaria: B. Garcia (10), M. Garcia (-), L. Yii (-), C. Pérez (8), M. Jimenez (12), S. Marcelo (4), M. Arbizu (0), C. Molina (14), A. Casademont (5), A. Benedicto (-), J. Mungo (1), M. Aguilar (-).

Anotació Physic CB Igualada: C. Carner (6), E. Roda (-), N. Soler (7), J. Lamolla (6), M. Jané (5), M. Amatlle (-), B. Sellarès (3), M. Fernandez (-),B. Armengol (3), M. Teixidó (7), E. Freixes (0), S. Carrasco (2).

Parcials: 14-14, 14-7 (28-21), 15-12 (43-33), 11-6 (54-39).

Àrbitres: Q. Peguero, R. Marmol.