Inici Llibres Les memòries de Bruce Springsteen, al setembre

Les memòries de Bruce Springsteen, al setembre

COMPARTIR

[Img #28214]Literatura Random House, segell editorial de Random House, ha fet l’anunci sobre la publicació en llengua espanyola a Espanya, Amèrica Llatina i Estats Units de Born to Run, les memòries de Bruce Springsteen, que el 27 de setembre del 2016 es posarà a la venda en un llançament a nivell mundial. Literatura Random House s’ha fet amb  els drets mundials en llengua espanyola i editarà l’obra en format paper i digital.

 

Bruce Springsteen ha dedicat els últims sis anys a escriure en secret les seves memòries, aconseguint transmetre a les seves pàgines l’humor, la tendresa, empatia i originalitat presents en les seves millors cançons. A Born to Run, Springsteen descriu la seva infància en la catòlica Freehold, Nova Jersey en un ambient de “poesia, perill i foscor” que van estimular la seva imaginació.

 

Ofereix al lector un relat molt realista del seu desig implacable de convertir-se en músic, dels seus començaments com a líder d’una banda a Asbury Park, i del naixement de la I Street Band. Amb una sinceritat commovedora, compta per primera vegada la història dels conflictes personals que van inspirar els seus millors treballs, i ens mostra que la cançó “Born to Run” amaga un significat més profund del que pensàvem.

 

“Escriure sobre tu mateix és una cosa estranya,” apunta Springsteen en el seu llibre, però en aquest projecte ha realitzat una promesa: mostrar-se davant el lector tal com és. “I és això el que he intentat fer en aquestes pàgines”.

 

“Que Bruce Springsteen era una escriptor ho sabíem tots. No calia més que atendre les lletres de les seves cançons“, diu Claudio López de Lamadrid, director editorial de Literatura Random House. “El que no sabíem és que a més de poeta era un consumat narrador, capaç de atrapar-nos en la lectura de les seves memòries amb mà de ferro sense deixar-nos anar fins a arribar a l’última pàgina del llibre. “

 

Alguns dels editors de Born to Run a nivell internacional seran, a més de Literatura Random House en llengua espanyola, Simon & Schuster en llengua anglesa; Editions Albin Michel a França; Mondadori a Itàlia; Heyne a Alemanya; Natur & Kultur a Suècia; Spectrum als Països Baixos; Politikens a Dinamarca; Cappelen Damn a Noruega i Otava a Finlàndia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*