Inici Futbol Les ‘Meigas’ es van passejar per Lliçà de Vall

Les ‘Meigas’ es van passejar per Lliçà de Vall

Tornada a la normalitat en la competició , després de gairebé un mes de descans Nadalenc . Els grocs , van disputar dos amistosos en aquest període . Quan falten dues jornades per finalitzar la primera volta , l’equip es troba a la part mitjana baixa de la classificació amb 17 punts . En aquesta jornada , desplaçament a Lliçà de Vall . Els del Vallès , ocupen la setena posició a la taula, amb 25 punts . Posició en la qual, haurien d’estar els de Paquito , si no haguessin existit tantes incidències a manera de Lesions , Sancions i algun Arbitratge nefast .
Però la notícia en el si de l’entitat maurista ve donada per un nou fitxatge per al primer equip . El jugador en qüestió , és David Escribano. Procedeix de la UD . Montserrat, ocupa la posició de mig centre creador , i compta amb una dilatada experiència en el món futbolístic . Prové d’una gran saga de futbolistes en la família , el seu germà Oscar , i especialment el seu pare Carlos Escribano van ser jugadors de referència a la comarca per la seva enorme qualitat .
Quan l’expedició va arribar a l’estadi , la boira quasi impedia veure la porteria del costat oposat .
El temps va millorar , i la temperatura va pujar ràpidament El partit va començar amb domini altern . Però el primer ensurt ho donaria Alex Llanas al Mnt.7 , obligant al porter local a emprar-se a fons .
Però en la segona arribada per banda esquerra de l’atac local . I el tret de Rangel , segons l’àrbitre , colpeja a la mà de Joan Salines . Penal , i la conseqüent amonestació .
Planta la pilota Willy , per colpejar buscant la base del pal esquerre de Toni Loarte . Però aquest , endevina el llançament per enviar a córner amb la punta dels dits .
Van arribar les Meigas al Mnt.37.
En aquest espai de temps , els locals cometrien aproximadament unes 20 faltes tàctiques .
Amb el resultat d’una única amonestació per el dorsal N º 6 Jordi. { Jugador Color , encarregat de crear el joc del seu equip a la zona ampla .
En i Mnt.37 . Primera entrada punible d’amonestació per part de Carlos Simón , a la zona ampla . El col · legiat li mostra la groga , i seguidament la vermella directa .
Carlos Simón , em va confessar que havia exclamat . { Em ca … a la P … ) Però sembla ser que el col · legiat va entendre una altra cosa i el va expulsar.
Carregant Literalment el partit , i deixant als grocs amb un menys durant més de
53 Minuts .
Recordin { Primera acció punible . } Quan els locals ja portaven més de 20 faltes tàctiques .
Amb empat a zero gols , i els mauristes amb un menys , s’arribaria al descans .
0-1 . Mnt.49 . Primera arribada a l’àrea local a la segona part . Aitor condueix per la part esquerra de l’atac maurista , es va del seu marcador , i creua la pilota al pal llarg de Gallardo .
Malgrat jugar amb un menys , es van avançar els grocs .
1-1 . Mnt.54 David Bonet . Córner a l’esquerra de Toni Loarte , pilota per baix , que passa entre les cames de diversos defensors i atacants , fins arribar al segon pal , on David Bonet , només ha de empènyer per empatar el partit .
2-1 . Mnt.60 Bilal . Lliure de marca a la frontal de l’àrea de penal , agafa un gran xut , perquè els locals , donin la volta al marcador en tan sols quatre minuts .
Però atents a la jugada succeïda al Mnt.59 .
Permeteu que us faci memòria . Canvi en el descans a l’equip local Jorge Dorsal N º 6
{ Únic jugador de color de tots els contendents , és substituït per David Bonet }
Al Mnt.59 . Un jugador local entra al terreny de joc sense autorització arbitral , després d’abandonar el mateix , fruit d’un petit cop . Evidentment , el col · legiat li va a amonestar , per entrar en el terreny de joc sense autorització.
Però quan es dóna la volta perquè el col · legiat li anoti el dorsal ? Sorpresa – Sorpresa .
Apareix novament el dorsal N º 6, però en aquesta ocasió , qui el porta , no és un noi de color , ja que havia estat substituït en el Mnt.46 . { Cosa de les Meigas }
Qui es va emportar l’amonestació per entrar al terreny de joc sense consentiment arbitral després de deixar el mateix per un petit cop ?
Finalment , seria el dorsal N º .10 Willy . Que va dir haver-se enfundat la samarreta del seu company per error.
Si el Dorsal Nombre 6 va ser amonestat al Mnt.26 i el mateix dorsal rep una altra amonestació al Mnt.59 . El jugador que porta aquest dorsal . ¿ Ha de ser Expulsat ?
Es poden jugar 14 minuts amb un jugador que porta el dorsal d’un jugador substituït ?
Què passa , si el jugador que porta el dorsal N º 6 marca un gol ? Com pot marcar un jugador , que havia estat substituït amb anterioritat i ja no hi és?
Què passa , si el jugador realitza una entrada punible de targeta vermella , mentre està jugant amb el dorsal d’un company que havia estat substituït ?
Tal circumstància es pot entendre com una alineació indeguda en la segona part , en haver un jugador , que salta al camp i juga amb el dorsal d’un company que ja havia estat substituït ?
CONCLUSIÓ :
Al camp, hi havia un informador del Comitè Tècnic d’Àrbitres , que si es va adonar del que havia passat . Desconec el redactat de l’acta arbitral , i l’informe de l’Informador arbitral present al camp.
Però el que sí que crec , és que si succeeixen aquestes coses en la tercera categoria més important del futbol Català «Això és un Conya «
Per a més INRI , al Mnt.61 un jugador maurista és amonestat , i a la tribuna , un Srta Molt Señoreada diu Fill de P ….. Naturalment , només em quedo l’opció de dirigir-me a tan gentil dama , per cridar mal educada , i que s’hauria rentar la boca amb lleixiu .
A la segona meitat , i malgrat jugar amb un home menys , els jugadors grocs van jugar molt millor que els locals , els de Lliça , volien mantenir el marcador favorable fins al final , i per a això , es van emprar més que a fons .
Els convido a repassar , en quins minuts van ser amonestats seus jugadors .
El partit es va perdre , per dos gols rebuts en tan sols quatre minuts . Però l’expulsió de Carlos Simón , va ser determinant per a la resta del partit , i per a les jornades futures , cas que l’àrbitre, posi en l’acta que el jugador groc li insult.
En els últims 15 minuts , tant Ionut , com David Escribano , van tenir oportunitats per marcar, però es va arribar al final amb el 2-1 .
L’única cosa positiva , el debut del Juvenil José Navarro en partit oficial , i també els primers minuts de David Escribano .
Propera Jornada , última de la primera volta . Diumenge 19 gener 17 Hores Mnpal. de Montbui.
UD . San Mauro – CF . Gironella .
Àrbitre . Sr Diego Rodríguez Cisneros . Col · legi { Barcelona } Valoració . Vostès Mateixos .
Auxiliars . Srs Antonio Miranda Rodríguez – Eric Fores Zayas .
CF . Lliçà de Vall :
Gallardo. – Plans . – Jordi . – Pol { 66 } . – Gerard . – Jorge { 26 } . – Kevin . – Graus . – Rangel . – Willy { 59 } Bilal .
També . – Àngel. – Lluis . – Albert . – Edu . – Marc Bonet { 68 } . – Víctor { 84-89 } . – David Bonet .
substitucions :
Mnt.45 . David Bonet N º .20 – Substitueix a Jorge N º .6
Mnt.62 . Edu x Willy – Albert x Rangel .
Mnt.82 Victor x Kevin .
UD . San Mauro :
Toni . – Salinas { 16 } . – Carlos Martínez . – Bernat { 61 } . – Castaño . – Cristian Rodríguez . – Aitor . Oscars. – Alex . – Carlos Marimon . – Carlos Simón { 37 } – 37 Vermella Directa .
També . – David García. – Ionut . – Jordi Aribau . – David Escribano . – José Navarro . – Xavi Nieto.
Mnt.65 Xavi Nieto x Cristian Luque .
Mnt.72 David Escribano x Oscar Simón – Ionut x Alex .

AE . PIERA {2 } – UD . SAN MAURO {3 }
Àrbitre . – Sr Sergi Carrero Romera { Anoia } Valoració . Bé .
AE . Piera:
Zineddaine . – Rámirez . – Soria . – Vallès . – Moreno . – Afilal . – Gericó . – Román . – Mansergas . – Tudela . – Espinar .
També . – López .
García. – Aribau . – El Gharras . – Bilal . – Guerra. – Navarro . – Roures . – Márquez . – Gabri . – Labiad . – Roger .
També . – Moreno . – Xavi . – Agúndez . – Marín . – Alcántara .

[Img #12421]

El retorn a la competició després del llarguíssim aturada de Nadal i Any Nou , començarà , amb un dels tres derbis comarcals que podem veure en aquesta categoria . Els nois de Ton Major , segueixen a la part alta de la classificació , més concretament a la quarta posició amb 23 punts.
El líder Sant Andreu de la Barca segueix molt fort i suma 30 punts .
L’estretor del camp , determinant perquè els nois de Ton , no aconseguissin un marcador una mica més voluminós .
1-0 . Mnt.10 Gericó de cap.
Es van avançar els verdiblancos , un xut llunyà , posa en dificultats el porter groc , ja que la pilota busca l’escaire dreta del porter José García , fica els punys per a evitar el gol local , però la bola surt cap a l’esquerra , on Gericó remata de cap entrant des del darrere .
1-1 . Mnt.13 Gabri . { Jugada personal , banda Esquerra }
Gabri controla a la zona ampla , enganxat a la línia de calç en banda esquerra . S’interna , es va del seu marcador , per ajustar a la base del pal curt , a la dreta del porter .
Gabri , enviaria una pilota al pal dret de la meta local al Mnt.30
Dificultats per als grocs en trobar espais per l’estretor del camp , la qual cosa permetria als verdiblancos , arribar al descans amb empat a un gol .
Però en la segona meitat, apareixeria el follet de José Navarro marcant dos gols .
Mnt.56 – Mnt.82 . El primer amb una mica de fortuna , ja que el tret va tocar en un defensor local abans de colar-se . En el segon , xut creuat que va buscar clarament la base del pal esquerre del Piera , tan ajustat , que la pilota impacte en el mateix abans allotjar a la xarxa .
El maurista Márquez , enviaria una pilota al travesser en el Mnt.62 .
Amb el 1-3 , semblava que estava tot decidit , però els locals , traurien forces del barret de copa , per fer uns 10 últims minuts impressionants pel que fa a punt d’honor .
Fruit d’això , arribaria el 2-3 marcat per Tudela , quan el lluminós marcava el Mnt.92 .
O sigui , en el temps afegit .
Un Piera , que presentava tres jugadors cadets en l’alineació , però només tenia un jugador de refresc a la banqueta . Això, obligaria a un major esforç als verdiblancos , en no tenir la possibilitat de realitzar més canvis .
En cap moment va perillar la victòria groga , però per als espectadors , és d’agrair el gran esforç dels nois del Piera perquè tal circumstància no es produís .
Modestament , crec que en un terreny de joc de mesures similars a les del Mnpal . De Montbui , els grocs haguessin trobat més espais , i el resultat hauria estat clarament un altre , per la diferència en la qualitat tècnica entre uns i altres .

PARTITS I RESULTATS FUTBOL BASE UE SANT MAURE
Amateur . CF . Lliça de Vall {2 } – UD . Sant Maure { 1}
Juvenil { A } . AE . Piera {2 } – UD . Sant Mauro {3 }
Juvenil { B } . UD . Sant Mauro {3 } – CF . Gelida { 1}
Cadet { A } . UD . San Mauro { 0 } – S. Joan Despí { 1}
Cadet { B } . CF . Quintinenc {2 } – UD . Sant Mauro {2 }
Infantil { A } . Descansa . Retirat . CE . Masquefa.