Inici Futbol Les jugadores del CF Igualada Anna Bernadí i Mariona Marsal, amb la...

Les jugadores del CF Igualada Anna Bernadí i Mariona Marsal, amb la Selecció Catalana

COMPARTIR

[Img #20172]Dues de les jugadores del C.F.Igualada han participat aquest cap de setmana a la segona fase del campionat d’Espanya amb la selecció catalana. Anna Bernadí, jugadora del Cadet-Juvenil, ha participat amb la sel·lecció sub-16, mentre que Mariona Marsal, jugadora del primer equip, ho ha fet amb la sub-18.

 

[Img #20173]Les seleccions van jugar dos partits a Vilafranca del Penedès, contra Balears i Canàries. Ambdues jugadores van disposar de minuts en el partit contra Balears: Anna Bernadí va ser titular amb la sub-16 i Mariona Marsal va marcar un gol amb la sub-18, ajudant a que tant la sub-16 com la sub-18 guanyessin per 3-0 a Balears. Contra Canàries la selecció sub-16 (i vigent campiona del torneig) es va imposar per 5-2 i la sub-18 va tancar la jornada amb un contundent 8-0.

 

Amb aquestes victòries, les dues seleccions s’han classificat per la fase final amb 12 punts.

 

3 jugadors Alevins pre-seleccionats

 

Sumat a les dues noies que ja han participat amb la selecció, Jon Lobo, Adri Miranda i Roger Martinez, jugadors alevins del C.F.Igualada, han estat pre-seleccionats per la Catalana i han realitzat els respectius entrenaments de prova. Desitgem molta sort a tots ells en la fase de selecció.

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*