Inici Festes Les Jornades sobre Protocols Festius inicien el procés per a regular els...

Les Jornades sobre Protocols Festius inicien el procés per a regular els actes de la Festa Major d’Igualada

COMPARTIR

[Img #2683]L’Institut Municipal de Cultura d’Igualada, amb la col·laboració dels Tallers per a la Festa a la Catalunya Central, va organitzar el passat cap de setmana unes jornades sota el títol Protocols festius: elements que cal tenir en compte i experiències d’elaboració. A aquestes sessions, obertes a tota la població, hi han participat membres de diferents entitats i colles de cultura tradicional de la ciutat, que han pogut conèixer i debatre al voltant d’altres protocols i experiències d’èxit en altres ciutats catalanes.

El punt final d’aquestes jornades l’han posat els grups de treball, formats pels mateixos participants, i que han servit per fer un llistat amb tots aquells temes que la comissió que elaborarà els protocols de la Festa Major d’Igualada haurà de tractar en les successives reunions.

Aquesta nova comissió, formada per un representant triat per cada entitat o colla, sense necessitat de que aquest en sigui un membre actiu, serà la que a partir del proper mes de gener treballarà en l’elaboració de les pautes que regularan els actes tradicionals de la ciutat, procurant arribar al màxim de consens per aconseguir que Igualada tingui una festa que tothom pugui sentir seva.

Totes les colles i entitats que encara no hagin escollit al seu representant per a la comissió tenen temps fins el dia 14 de desembre per presentar la butlleta d’inscripció a l’Institut Municipal de Cultura.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*