Inici Futbol Les errades defensives fan caure a l’Ateneu Penya Blaugrana davant el San...

Les errades defensives fan caure a l’Ateneu Penya Blaugrana davant el San Mauro B

Les errades defensives van portar a la derrota de l’Ateneu-PBI davant del San Mauro B. El partit va començar amb domini visitant, però sense profunditat en atac. Per contra, els arlequinats intentaven sorpendre sortint ràpidament a la contra. Quan s’arribava a mitja primera part, els locals s’avançaven en el marcador aprofitant una errada del San Mauro. Amb aquest gol, el partit va canviar, l’Ateneu-PBI va passar a dominar el partit i va disposar d’una clara ocasió per fer el 2 a 0. Però quan semblava que s’arribaria al descans amb avantatge local, un xut desde la frontal de l’àrea de Navarro posava el 1 a 1.

La segona part va ser totalment diferent, l’Ateneu-PBI portava el pes del partit, però les errades defensives van ser aprofitades pel San Mauro per posar-se amb un 1 a 3 quan es portaven vint minuts de la segona meitat. Els locals no van abaixar els braços i van aconseguir reduir distàncies i tornar entrar en el partit gràcies a un xut llunyà de Pol. Però quan semblava que podia arribar l’empat, dues accions de Navarro, que aconseguia un póker de gols, sentenciava el partit situant el 2 a 5.

Tot i l’adversitat del marcador, l’Ateneu-PBI va demostrar gran competitivitat i va seguir lluitant reduint el marcador fins el 4 a 5 final, amb dos gols de Lliró, que aconseguia un hat-trick, però no hi va haver temps per més.