Inici Societat Les botigues del REC s’exporten des d’avui a València

Les botigues del REC s’exporten des d’avui a València

COMPARTIR

[Img #2542]REC Stores, l’empresa igualadina que impulsa dos cops l’any la venda radical a les antigues adoberies ha exportat el model del REC fins a València, on fins dissabte es celebra el Ciutat Fallera Pop Up Store. A l’igual que el REC igualadí, és un esdeveniment de moda i shopping amb grans marques que transformen per uns dies espais d’un barri singular, En el cas valencià l’escenari triat és la Ciutat de l’Artista Faller, un polígon on s’ubiquen els tallers que utilitzen una cinquantena d’artistes que construeixen les falles.

Amb Ciutat Fallera Pop Up, doncs, el barri dels artistes fallers es convertirà, només durant tres dies, en l’epicentre del shopping i de la moda. Entre les marques presents, algunes de les que no fallen a la cita igualadina: Desigual, Sita Murt, TCN o Kickers. A més de les botigues s’hi desenvoluparà una oferta cultural paral•lela amb música en directe, sessions de Dj i recitals de poesia.

També és un barri amb història

[Img #2543]L’origen de la Ciutat Fallera es remunta als anys cinquanta. La Marquesa de Paterna del Campo va fer cessió d’uns terrenys de la seva propietat perquè els artistes fallers muntessin els seus tallers que, fins llavors, es trobaven en diverses zona de València. A partir d’aquest moment, els artistes fallers van treballar agrupats i van crear una zona exclusiva de professionals de la construcció de les falles, una cita tradicional i emblemàtica de la ciutat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*