Inici Futbol Les 32 penyes blaugranes de l’Anoia, Penedès i Garraf es troben amb...

Les 32 penyes blaugranes de l’Anoia, Penedès i Garraf es troben amb el president Bartomeu

COMPARTIR

[Img #21157]Aquest dijous 19 de març va tenir lloc al Vinseum de Vilafranca del Penedès una trobada de treball entre els representants del FC Barcelona i la Federació de Penyes Barcelonistes de la zona que agrupa les entitats de les comarques de l’Alt Penedès, Anoia i Garraf. El president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu va presidir la trobada, acompanyat del vicepresident de l’àrea social, Jordi Cardoner, i el directiu responsable de Penyes, Pau Vilanova. “Socis fem Penya”

 

Aquesta trobada formaba part de la sèrie de reunions que està efectuant el FC Barcelona amb les Federacions de Penyes de tot Catalunya per a presentar el projecte “Socis fem Penya”. L’objectiu d’aquesta proposta, que ha començat a treballar-se amb diferents penyes representants de cada zona catalana, és el de dotar les penyes d’uns actius que facin molt atractiu adherir-se, sobre tot per aquells socis del territori que encara no hi formin part.

 

“Socis fem Penya” representa un nou pas endavant dins el Projecte Penyes Segle XXI, que des del 2010 ha anat evolucionant per elevar la marca penyes i ha facilitat la seva autogestió, amb la implantació de les Federacions territorials i la recent constitució de la Confederació de Penyes Barcelonistes.

 

[Img #21156]La Federació de Penyes de l’Alt Penedès, Anoia i Garraf està formada per un total de 32 penyes que aglutinen un total de 4.631 penyistes. Juntament amb els representants del FC Barcelona, també van prendre la paraula el president de la Federació de Penyes, Jordi Abellán, i el president de la Penya Barcelonista de Vilafranca del Penedès i comarca, Josep Maria Marquès.

 

En els seus parlaments, Jordi Cardoner va destacar que l’objectiu del programa “Socis fem penya” és el d’ajudar a fer créixer totes les penyes del territori i dotar al carnet de penyista d’una sèrie d’actius que puguin atraure més socis i aficionats a aquestes entitats.

 

Per la seva part, Pau Vilanova, va repassar tot el treball que s’havia fet els darrers anys dins el moviment penyístic del Barça, i va senyalar que el moviment penyístic comptava ara amb una estructura a l’alçada del segle XXI, que havia culminat amb la creació de la Confederació de Penyes.

 

Finalment, el president Josep Maria Bartomeu va agrair la feina que es fa des de les penyes i el suport que donen al projecte “Socis fem penya”. El president va reconèixer que el moviment pènyístic del FC Barcelona és tot un referent a Europa i molts són els clubs que intenten inspirar-se en el seu model.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*