Inici Gent L’equipament juvenil La Kaserna d’Igualada publica la nova programació d’activitats de tardor...

L’equipament juvenil La Kaserna d’Igualada publica la nova programació d’activitats de tardor i hivern

COMPARTIR

[Img #32283]L’equipament juvenil La Kaserna ha publicat aquest mes de setembre el seu nou programa d’activitats adreçades a joves, entre 12 i 35 anys, fins al proper mes de març de 2017. Ja es pot consultar al web www.igualadajove.cat.

 

En el capítol d’activitats destaquen les propostes per a la millora acadèmica, com l’espai de deures amb assessorament pedagògic per a joves d’ESO o l’espai de tècniques d’estudi, els tallers de manga i disseny de videojocs per a nens entre 11 i 15 anys de La Kaserneta, els cursos de formació en l’associacionisme i el lleure per a joves a partir de 15 anys o el Bus Jove a la Neu, que proposa una esquiada a La Molina el proper 29 de gener.

 

Un altre apartat destacat al programa són els recursos del Servei d’Informació Juvenil com els punts informatius als instituts, l’assessoria laboral i formativa, el servei d’orientació acadèmica, el nou projecte #Prepara’t Jove adreçat als alumnes de quart d’ESO, el Campi Qui Pugui amb propostes a l’estranger, el programa de Joves Corresponsals als instituts i el programa de Voluntariat per la Llengua, entre altres.

 

La programació inclou, finalment, altres iniciatives i alternatives com el concurs Joves x la Creativitat, el Sac de Recursos de La Kaserna i el programa Impuls de pressupostos participatius.

 

Per a més informació es pot contactar amb La Kaserna, situada a la Travessia Sant Jaume s/n, al web del departament de Joventut, a la pàgina Kaserna Jove de Facebook o als perfils @igualadajove de Twitter i Instagram.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*