Inici Atletisme L’equip Sub-18 femení del CAI Petromiralles, a un pas del podi al...

L’equip Sub-18 femení del CAI Petromiralles, a un pas del podi al Campionat d’Espanya de Cros

L’equip Juvenil fem. del C.A.Igualada Petromiralles, va assolir una gran 4ª posició en la cursa corresponent al 54è Campionat d’Espanya de Cros per Clubs diumenge passat, al Parque Deportivo La Garza de Linares (Jaén). Les Cadets fem. (Sub-16), assolien el 9è lloc per clubs, amb una brillant 3ª posició individual de Carla Bisbal, i els Juvenils masc. (Sub-18) eren 10ens. en aquesta multitudinària competició amb els atletes capdavanters de l’especialitat a nivell estatal, de les categ. Cadet fins a Sènior, masc. i fem. Cros Llarg i Relleus, amb la participació de prop de 2.500 atletes de clubs estatals, entre ells els 3 equips del C.A. Igualada Petromiralles/Jocnet, i amb parcial transmisió televisiva per Teledeporte.

Les Juvenils fem. (Sub-18) del CAI Petromiralles assoliren una excel·lent 4ª posició per equips amb 167 punts, 3er equip català, i per davant del F.C. Barcelona i el Playas de Castellón, entre un total de 50 clubs participants. La millor classificada individual va ser Anna Torras, 19ª amb 15’37” per cobrir els 4.210 m., seguida de Júlia Solé, 28ª amb 15’44”, de Berta López, 39ª amb 15’57”, de Marcel·la Solé, 81ª amb 16’42”, i de Carla Alemany, 100ª amb 17’00” entre 267 atletes classificades.

Les Cadets fem. (Sub-16) del CAI Petromiralles/Jocnet, assoliren una molt meritòria 9ª posició per equips amb 227 punts, 2n club català, entre un total de 50 clubs classificats. La millor classificada individual va ser Carla Bisbal, 3ª general amb 8’56” per cobrir els 2.960 m. de cursa, seguida d’Anna Quero, 36ª amb 9’47”, d’Aina Eberlé, 92ª amb 10’18”, de Francina Massagué, 96ª amb 10’19” i d’Andrea Gil, 168ª amb 10’55”, entre 274 classificades.

Els components de l’equip Juvenil masc. (Sub-18) del CAI Petromiralles assoliren també una molt meritòria 10ª posició amb 225 punts, 4t equip català, entre 49 clubs classificats. El millor classificat individual era Roger Súria, 25è amb 19’56” sobre 6.210 m. de cursa, seguit de Riduan Boulbayem, 29è amb 20’01”, de Cesc Lacueva, 61è amb 20’45”, i de Gerard Farré, 110è amb 21’20”, retirant-se per lesió Jan Bisbal, entre 265 atletes classificats.

El Bikila Atletismo va ser el club guanyador del Cros absolut masculí, mentre en el Cros absolut fem. es van imposar les atletes del F.C. Barcelona, i en el Mixt els i les atletes del Playas de Castellón.