Inici Atletisme L’equip juvenil femení del CAI Petromiralles, bronze al Campionat d’Espanya de Cros

L’equip Juvenil fem. del C.A.Igualada Petromiralles, va assolir una brillant 3ª posició al Campionat d’Espanya de Cros per Clubs diumenge passat al matí, en la cursa d’aquesta categoria corresponent al 52è Campionat d’Espanya de Cros per Clubs, que es va dur a terme al complex Marina d’Or d’Oropesa del Mar (Castelló). A més, les Cadets fem. assoliren una destacada 5ª posició. En les proves corresponents, hi participaren els atletes capdavanters de l’especialitat a nivell estatal, de les categ. Cadet fins a Sènior, masc. i fem. Cros Llarg i Curt, amb una multitudinària participació de 2.715 atletes de 235 clubs, entre ells els 5 equips del C.A. Igualada, i amb transmisió televisiva per Teledeporte.

Les Juvenils del CAI Petromiralles assoliren una magnífica 3ª posició per equips amb 94 punts, entre un total de 50 clubs participants. La millor classificada individual va ser Paula Blasco, guanyadora de la cursa amb 14’25” per cobrir els 3.990 m., seguida d’Èlia Ibarra, 10ª amb 15’04”, de Marina Suria, 24ª amb 15’31”, de Mar Belenguer, 59ª amb 16’18”, i de Jana Roca, 78ª amb 16’36”, entre 261 atletes classificades.

En Juvenils fem. guanyaren les atletes del Playas de Castellón amb 63 punts, seguides de l’A.D. Marathon, 2es. amb 66 punts, i imposant-se les anoienques a equips com l’Atl. Isaac Viciosa, 4es.., el Lucus Caixa Rural de Galicia, 5enes., el C.A. Canaletes, 6è i el C.A. Mollet, 7è, entre altres.

2 - CAI CADET FEM. 5enes. a CT. ESP. CROS CLUBS -- 26-02-2017Les Cadets fem. del CAI Petromiralles/Dental Igualada assoliren una gran 5ª posició per equips amb 184 punts, entre un total de 52 clubs classificats. La millor classificada individual va ser Judit Ibarra, 10ª general amb 9’01” per cobrir els 2.490 m. de cursa, seguida de Berta López, 44ª amb 9’27”, de Carla Alemany, 56ª amb 9’33”, d’Anna Torras, 74ª amb 9’44”, i de Laia Planas 96ª amb 9’54”, entre 278 atletes classificades. Guanyaren en Cadets fem. les atletes de l’Atletaria Isaac Viciosa.

Els Cadets masc. del CAI Petromiralles/Dental Igualada foren onzens per equips amb 298 punts, entre un total de 53 clubs classificats. El millor classificat individual del CAI va ser Riduan Boulbayem, 33è general amb 16’58” per cobrir els 4.890 m. de cursa, seguit de Gerard Farré, 58è amb 17’21”, d’Eduard Alba, 101è amb 17’49”, de David Muñoz, 106è amb 17’52”, i de Jan Bisbal, 135è amb 18’12”, entre 280 atletes classificats.

L’equip Junior masc. del CAI eren 17ens. entre 39 equips participants. Va sobresortir individualment l’actuació d’Abdessamad Oukhelfen, guanyador individual amb 22’49” per cobrir els 7.290 m. de cursa, seguit de Guillem Carner, 77è amb 25’46”, de Raúl López, 104è amb 26’24”, i de Marcel Abad, 157è amb 27’36”, entre 206 atletes classificats.

Pel que fa a l’equip Junior fem. del CAI, Marta Llagostera era 32ª amb 19’25”, i Olivia Bellaubí 87ª amb 21’35”, retirant-se per lesió Naima Ait Alibou.

El F.C. Barcelona es van imposar en el Cros curt fem., mentre en el Cros llarg masculí guanyaren els atletes del Bikila, i en el Cros llarg femení es va imposar el Playas de Castellón.