Inici Societat L’equip Infinite Lego d’Igualada guanya el trofeu de robòtica FLL Barcelona EUSS

L’equip Infinite Lego d’Igualada guanya el trofeu de robòtica FLL Barcelona EUSS

COMPARTIR

L’equip INFINITE LEGO de l’escola de robòtica i programació Ments Creatives Tecnoanoia, Igualada, va guanyar el “Trofeu al Millor Comportament del Robot” en el torneig FLL Barcelona EUSS, celebrat el diumenge 12 de febrer a Barcelona.

Aquest torneig va reunir 16 equips i és part de la competició internacional de robòtica FIRST LEGO League per a nois i noies de 10 a 16 anys. Els INFINITE LEGO es van emportar el premi després d’aconseguir la màxima puntuació en les tres rondes del joc del robot.

A l’octubre van començar a preparar-se per la competició reunint-se cada tarda de divendres, i, empesos per la seva motivació, també durant alguns dissabtes i diumenges. Amb la guia del seu entrenador, el Marc Paré, han treballat per tal de construir i programar un robot capaç de realitzar el màxim nombre de proves de la competició, en un temps limitat de 2 minuts i 30 segons. La competició FIRST LEGO League també inclou la realització d’un projecte científic sobre una temàtica proposada per l’organització, que aquest any tractava de la interacció entre humans i animals. L’equip va realitzar un projecte molt treballat sobre les causes de la disminució del nombre d’abelles al nostre entorn, i proposava una solució innovadora i creativa a aquesta problemàtica.

A més del primer premi en el comportament del robot, l’equip va rebre el reconeixement especial per part del jurat pels valors mostrats durant la competició: el treball en equip, la inspiració i la cordialitat professional amb els altres equips.

L’equip igualadí estava format per nois de 8 a 12 anys, per tant, eren dels més joves de la competició. Són: el Joan Paré, l’Arnau Segura, el Raimon Coral, el Toni Guix, el Pau Ruiz i l’Arnau Cortijo, que provenen de diferents escoles de l’Anoia: Acadèmia Igualada, Col·legi Monalco, Col·legi Mestral i Escola Pia, d’Igualada; i Escola Les Flandes, de Piera.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*