Inici Bàsquet L’equip femení Sots25 obté la única victòria de la jornada per l’Òdena...

L’equip femení Sots25 obté la única victòria de la jornada per l’Òdena CB

El sots25 femení de l’ÒdenaCB obté la única victòria de la jornada
Els equips masculins sènior, sots 25 i sots 21 pateixen la primera derrota de la temporada però les noies del sots25 salven la jornada amb la quarta victòria consecutiva, sense conèixer encara la derrota.

Sènior Masculí:
Ave Maria-Cal Xavi 73 – Ódena CB 64
Parcials: 11-14, 18-18 (29-32), 18-11, 12-16 (59-59), 14-5 (73-64).

Partit resolt a la pròrroga després d’arribar-se al temps reglamentari amb empat a 59.
Partit molt igualat, amb domini altern d’un i altre equip amb avantatges d’entre 3 i 7 punts d’un i altre.

L’ Òdena tot i començar amb molt de ritme sobretot en defensa mai es va concretar en el marcador tot i deixar en el primer quart els locals amb només 11 punts. En un segon quart molt irregular pels anoiencs van aconseguir un avantatge de 3 puns al descans (29-32).

El tercer quart va començar amb els odenencs molt travats i va permetre una màxima avantatge dels manresans de 7 punts i només gràcies als tirs lliures dels 3 últims minuts (8 de 8) van aconseguir anar al final del quart amb un desavantatge de 4 punts.

L’últim quart va ser ben jugat per l’equip de l’Òdena tot i la mancança física d’algun jugador important tocat per un lesió al genoll. Al final dels 40 minuts el marcador reflectia un empat, just marcador si fem cas als mèrits d’un i altre equip.

La pròrroga va ser fatal pels jugadors de l’Òdena CB on només varen poder anotar 2 bàsquets , tot i que els manresans van saber aprofitar els llançaments lliures per acabar guanyant el partit. A la pròrroga va fer 9 punts des de la línea de personal.

Van jugar per l’Òdena CB: Ricard Pons (22), Miqui Vidal (0), Ignasi Carrer (2), Pol Màximo (4), Manu Contreras (0), Antoni Noguera (9), Gabri Vilaginès (2), Enric Carrer (2), Àlex Peñaranda (23), Heiron Almonte (0).

Sots 25 femení:
CB Lliçà de Vall 33 – Òdena CB 72
Parcials:  5-17, 4-14 (31-9), 11-21 (24-52), 13-20 (33-72).

Partit sense complicacions de cap a peus. Si bé els primers intents no acabaven amb cistella a partir del minut 4 les noies van encarrilar el ritme fins al final del partit.

Fent pressions puntuals i corrent al contraatac les odenenques van agafar les primeres distàncies, gairebé sempre acabant sota cistella ja que el tir exterior encara no entrava. Va ser important una bona defensa amb moltes ajudes a la zona de les pivots i tancant amb força el rebot ja que el Lliçà era superior en alçada davant l’Òdena CB. A mesura que avançaven els minuts les locals van perdre el ritme i van haver de prescindir d’algunes jugadores clau per l’acumulació de personals. S’arribava a la mitja part amb un marcador de 9 a 31.

Ja en la segona part del partit el Lliçà de Vall va arribar amb més facilitat a cistella fent 24 dels 33 punts totals en aquests 20 minuts. Malgrat aquest canvi el partit ja estava decidit des d’un bon principi, a més a més el tir exterior va començar a entrar just en el moment en que el rival va plantar-se en zona ja que deixava molta distància atacant- defensor. Pel que fa a les faltes el Lliçà va veure’s perjudicat per l’acumulació d’aquestes, un total de 24,  arribant a dues jugadores expulsades, d’altra banda l’Òdena CB només en va cometre 10. El resultat final va ser de 33 a 72.

Van jugar per l’Òdena CB: Marín (4), Júlvez (11), Raja (11), Monclús (4), Farreras (17), Forn (6), Família (2), Freixas (17)

Sots 21 masculí:
 Círcol Catòlic Badalona B 83 – Òdena CB 70

Partit resolt gràcies a la banqueta de l’equip local, ja que l’equip de l’Òdena CB només va poder desplaçar 6 jugadors. Tot i així van fer un esforç increïble per poder guanyar el partit. Fins al final on el físic els va passar factura els locals no es van assegurar el resultat.
El primer quart, els nervis del primer partit es van fer palesos a la pista on sovintejaven les errades en atac. Tot i això en defensa és va fer un bon quart. Arribant al final del mateix amb un 18-11. Aquesta diferencia que els odenencs van arrossegar tot el partit va fer que s’haguessin d’esforçar encara més en defensa.

El segon quart una altra embranzida en atac dels locals semblava deixar ja sentenciat el partit. 38-27 al descans.

El tercer quart però varen treure forces de allà on semblava que no en quedaven i varen arribar a posar-se amb un 42-41 a manca de 2 minuts per acabar el tercer quart. Un encert increïble dels locals on en aquests dos minuts i en l’últim quart que van anotar ni més ni menys que 7 triples i tot i la resposta odenenca per intentar capgirar el marcador al final no va ser possible.
Cal de totes maneres felicitar al sots-21 del Òdena CB, pel seu esforç durant tot el partit.

Anotadors del Òdena CB.: Carles Ferrer (10), Gil Marimon (11), Carlos Latorre (0), Maurici Palomas (34), Ernest Biosca (1), Marc Augé (14).