Inici Destacats L’equip femení infantil del CE Anoia puja a Primera Divisió

L’equip femení infantil del CE Anoia puja a Primera Divisió

COMPARTIR

El premi merescut ha arribat per a l’equip infantil femení del Club Esportiu Anoia: l’ascens de categoria. La Federació Catalana de Futbol els ha confirmat aquesta setmana que l’any que ve les noies podran jugar a Primera Divisió, una notícia que han celebrat des del club anoienc i sobretot des de l’equip.

La coordinadora de Futbol Femení del CE Anoia, Alba Martos, explica que l’ascens hauria arribat directament de manera directa al final de la temporada, perquè l’equip infantil femení estava fent un magnífic paper. Eren primeres de grup, a molta diferència de la resta, ja que no havien perdut cap partit i la diferència de gols era notoria.

Després d’una temporada que estava sent esplèndida per a les anoienques, la pandèmia va obligar a interrompre les lligues esportives i la Federació Catalana de Futbol va decidir cloure la temporada sense fer descensos, però tampoc ascensos, una decisió que, com diu Alba Martos, es feia difícil d’explicar a unes jugadores d’entre 12 i 13 anys que estaven fent un excel·lent recorregut. La federació, però, “es va guardar un as a la màniga” diu Martos, per poder modificar aquesta resolució, en el cas que fos necessari corregir l’anunci fet en un moment tan excepcional. Així s’han atorgat alguns ascensos per ordre de major puntuació.

La decisió arriba ara com un premi inesperat per a les jugadores anoienques, perquè s’havien fet a la idea de perdre l’oportunitat, després de tres anys de fer una gran evolució. Alba Martos confia que l’any vinent continuin jugant a un molt bon nivell, perquè l’equip ha demostrat la seva vàlua.

FER UN COMENTARI

*