Inici Atletisme L’equip femení del CAI, guanyador per clubs de la Copa Catalana de...

L’equip femení del CAI, guanyador per clubs de la Copa Catalana de Triatló

COMPARTIR

El passat diumenge 21 d’octubre es va disputar la XIX edició del Triatló de Vilanova i la Geltrú, penúltima prova per acabar la temporada i puntuable per la Copa Catalana de triatló. Més de 700 participants prengueren la sortida en un dia, en que malgrat les dates de l’any que ens trobem, amb unes condicions meteorològiques excel·lents per la pràctica del triatló.

La competició en format esprint constava d’un primer tram de 750 metres de natació al mar, 20 kilòmetres de ciclisme entre les localitats de Vilanova i Cubelles i per finalitzar 5km de carrera a peu pel passeig marítim de la localitat.

En categoria femenina la victòria absoluta vas ser per la jove Helena Moragas del Sant Just, imposant-se per davant de Maria Casals del CN Barcelona i Gemma Diaz del Prat Triatló. Pel que fa a les representants igualadines, Marta Marimon era 17a, Assumpta Castelltort 26a i guanyadora amb claredat de la categoria de veteranes2 i Aïda Solà completava l’equip en la 29a posició. Pel que fa a la classificació per clubs femenins s’aconseguia una meritòria 5a posició final. Cal destacar que els punts sumats per l’equip femení en aquesta competició, tot i faltar encara celebrar-se la última jornada, van servir per proclamar al CAI Triatló com a guanyadores de la Copa Catalana de clubs femenina d’aquesta temporada, un gran premi a la regularitat i constància mostrada per les triatletes del club igualadí al llarg de tota la temporada.

Pel que fa a la competició masculina, la victòria absoluta fou per Guillem Montiel del CN Minorisa, mentre que pel que fa a la representació igualadina cal destacar el top-10 absolut aconseguit per Oriol Marimon malgrat no poder fer un bon tram de carrera a peu per molèsties físiques, completaven l’equip masculí del CAI Triatló, Josep Martínez finalitzant en la 114a posició i Josep Cantero completant la triatló en la 229a posició absoluta i 18a en la categoria de veterans2.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*