Inici Societat L’equip del CAP Igualada Nord presenta un projecte de millora de la...

L’equip del CAP Igualada Nord presenta un projecte de millora de la comunicació amb l’usuari

COMPARTIR

Un equip de professionals del CAP Igualada Nord ha assistit els dies 10 i 11 de juny a les XIV Jornades de l’Associació d’Administratius de la Salut, celebrades a Talavera de la Reina (Toledo). Sota el lema “Visibles, valuosos/es i necessaris/es” les Jornades han servit per destacar la importància de l’Administratiu Sanitari a la societat, tenint en compte la visibilitat, el valor i la necessitat que suposa cada una de les accions que aquests professionals duen a terme en l’àmbit sanitari.

En el marc d’aquest esdeveniment, les professionals del CAP Igualada Nord, Lola Calvache, Marta Enrich i Raquel Garcia, van presentar el projecte de millora de la comunicació amb l’usuari que s’està implantant al centre. Un treball elaborat per un equip multidisciplinari d’administratives i tècniques en cures d’infermeria, que posa l’accent en la comunicació, tant verbal com no verbal, de cara als pacients i familiars. Com ens dirigim a l’usuari? Com ens mostrem a nivell estètic i visual? Tots els detalls compten, des del to, el tracte, les expressions que utilitzem i, fins i tot, la indumentària o l’ordre en el lloc de treball, per oferir la millor atenció de l’equip administratiu, segons detallen al treball.

Dia Mundial de l’Administratiu/va Sanitari, 11 de juny

Un any després d’haver impulsat la creació del Dia Mundial de l’Administratiu/va Sanitari, i coincidint amb la celebració de les jornades, el CAP Igualada Nord ha obtingut a Talavera de la Reina el suport i la complicitat de l’Asociación de Administrativos de la Salud i dels professionals del sector per consolidar-lo. Un pas més per aconseguir que aquest dia sigui reconegut oficialment.

 

FER UN COMENTARI

*