Inici Futbol L’equip benjamí del CE Anoia assoleix el Campionat i l’ascens de categoría

L’equip benjamí del CE Anoia assoleix el Campionat i l’ascens de categoría

COMPARTIR

L’equip benjamí del CE Anoia està d’enhorabona després de quedar campions i assolir l’ascens de categoria. Un palmarès brillant, de bon joc i de victòries avala l’esforç, el talent i la feina ben feta d’aquest equip. L’any que ve jugaran a 2a, un bon revulsiu per seguir treballant, creixent i gaudint.

Dissabte passat al municipal de Can Titó estaven de celebració. L’equip benjamí B del CE Anoia es proclamava brillant campió de la categoria i assolia l’ascens a 2a. Aquest equip, que l’any passat ja va quedar campió en categoria prebenjamí, ha fet una temporada excepcional. Encara que tots són nois de 1r any de benjamí, han demostrat tenir fusta d’esportistes i han mostrat un gran nivell de joc i de resultats.

Dels 25 partits disputats aquesta temporada només n’han perdut 1 i n’han empatat 2. Un total de 22 victòries els han donat el títol de campions que dissabte celebraven a la gespa del seu camp i davant el seu públic.

L’alcaldessa Noemí Trucharte també els va acompanyar i va poder felicitar personalment, tant als joves esportistes, com a la junta i al cos tècnic que capitaneja Cristian Martínez (Pocholo) i amb Cristian Barea com a entrenador auxiliar.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*