Inici Destacats L’equip Fem 15 de l’Igualada Femení HCP, campió de Catalunya

L’equip Fem 15 de l’Igualada Femení HCP, campió de Catalunya

COMPARTIR

En el tri­ple cam­pi­o­nat de Cata­lu­nya cele­brat a Igua­lada sota l’orga­nit­zació de l’Igua­lada Femení HCP, el títol Fem13 va ser pel CH Cal­des Recam Làser, que va der­ro­tar el CP Vila­nova per 3-1 després de des­fer-se a les semi­fi­nals del CH Vila-sana per 6-1, men­tre les vila­no­vi­nes havien superat per 4-3 a l’HC Palau A.

El de Fem15 se’l va endur l’equip amfi­trió amb una victòria per 2-1 sobre el CH Mataró després de gua­nyar per 5-1 a semi­fi­nals a l’HC Palau, men­tre les mata­ro­ni­nes havien superat a l’HC Alpi­cat per 3-0.

I el de Fem17 el va cele­brar l’HC Palau, que va remun­tar el 0-1 del des­cans con­tra el CH Mataró per aca­bar gua­nyant per 4-1 després de der­ro­tar res­pec­ti­va­ment a les semi­fi­nals al CP Manlleu (3-2) i al Cer­da­nyola A (6-3).

Gran èxit de l’Igualada Femení HCP que assoleix a casa el títol de campiones de Catalunya, de la mà d’un equip talentós i ben dirigit per Manel Cervera i Teresa Torrents.

Cal remarcar la presència en el lliurament de trofeus de Marc Castells, Alcalde d’Igualada i de Patricia Illa, regidora d’Esports, d’igual manera la presència de Lola Domene i Cati Fontané, com a representants federatives.

Amb aquest títol Fem 15 l’entitat de l’Igualada Femení HCP, clou una temporada on ha consolidat el primer equip a la màxima categoria la Ok lliga, l’ascens a Nacional Catalana del seu segon equip i com colofó el títol en el Campionat de Catalunya Fem 15.

Per a l’entitat, el present certifica un futur prometedor.

FER UN COMENTARI

*