Inici Societat L’entitat montbuienca Inama commemora els seu 25è aniversari amb una exposició

L’entitat montbuienca Inama commemora els seu 25è aniversari amb una exposició

COMPARTIR

Divendres passat es va estrenar a la Sala d’Exposicions Mont-Àgora una mostra sobre els “25 anys d’experiència comunitària”, de l’Associació Inama.

Prop d’un centenar de persones van ser presents en aquest acte d’inauguració de l’exposició, on es recullen algunes de les millors imatges de la trajectòria d’Inama, una entitat històrica i que ha crescut i evolucionat de forma paral·lela a diferents generacions de montbuiencs i montbuiencs. Durant aquests 25 anys d’història, s’ha caracteritzat per la seva implicació amb les persones que més ho han necessitat, apostant per projectes educatius i d’integració social.

Des d’Inama es continua posant èmfasi en l’ educació i promoció dels infants, adolescents, joves o adults per aconseguir la seva plena inclusió social. També es treballa per la promoció de la formació integral de les persones, especialment de les situacions més desfavorides. Un altre dels eixos d’actuació és la igualtat d’oportunitats i el suport a les famílies en l’educació dels seus fills/es.

L’exposició va ser presentada per una persona molt important a Inama, vinculada a l’entitat des dels seus orígens, Ana Uroz. La mostra compta amb el suport de l’Ajuntament montbuienc, la Diputació de Barcelona i Mont-Àgora, i es podrà veure durant aquestes festes nadalenques a l’espai d’exposicions montbuienc.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*