Inici Motor L’Enduro Anoia-Montbui-Tous, reconegut com a millor prova per la Federació Catalana de...

L’Enduro Anoia-Montbui-Tous, reconegut com a millor prova per la Federació Catalana de Motociclisme

COMPARTIR

L’enduro Anoia-Montbui-Tous celebrat el 14 i 15 d’octubre de 2017 va ser escollit per la Federació Catalana de Motociclisme com a millor prova d’enduro de l’any 2017 a Catalunya. Es va lliurar aquest guardó el passat dissabte 20 de gener, en el marc de la gala de reconeixement als campionats de Catalunya de Motociclisme 2017 celebrada a l’Auditori AXA de Barcelona. En concret hi van ser presents Jordi Bòria com a responsable de l’enduro, Miquel Serra, vicepresident de Moto Club Igualada i Joan Marsal, dels Enduristes de Tous.

L’Enduro Anoia-Montbui-Tous, prova puntuable per al Campionat de Catalunya de l’especialitat, va comptar amb la participació de 112 pilots, que van competir per diferents termes municipals anoiencs. El pàddock de la prova, la sortida i l’arribada van estar ubicats al montbuienc Passeig Catalunya.

Sis pilots pierencs, premiats 

Els mateixos guardons van reconèixer sis joves pilots del Moto Club de Piera. Els joves pierencs premiats en la categoria trial van ser: en Marc Piquer a la categoria Base de nens, en Pol Mediña com a sots campió a Elit sots 16, en Carlos Brines que va quedar tercer a Elit sots 16, en Sergi Ribau que va ser tercer a Elit i, per últim, en Jordi Rafecas que va quedar tercer a Promo. Així mateix, en Guillem Erill va ser el guanyador del campionat Mediterrani de Velocitat a la copa CBR300. També a l’apartat Moto Club, el Moto Club Piera va ser premiat amb tres guardons en diverses categories.

 

FER UN COMENTARI

*