Inici Destacats L’empresari immobiliari Jordi Marcé s’incorpora a la candidatura de Marc Castells

L’empresari immobiliari Jordi Marcé s’incorpora a la candidatura de Marc Castells

COMPARTIR

Marc Castells, candidat de Junts per Igualada a les properes eleccions municipals del 26 de maig, ha presentat aquest dimarts la tercera incorporació al seu equip. Es tracta de l’empresari anoienc Jordi Marcé.

Amb formació en els àmbits de la Direcció d’Empreses i el Màrqueting, la Gestió Immobiliària i l’Urbanisme, la seva activitat professional ha estat sempre vinculada als sectors agrari i immobiliari, havent dirigit diferents empreses constructores i promotores i desenvolupant projectes en els vessants residencial i industrial. Actualment és el delegat a l’Anoia del Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària, encapçala la sectorial AICAT Anoia (Agents Immobiliaris Registrats), forma part de la junta directiva de la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA), codirigeix l’empresa Marcé & Calzada Immobiliaris SL (Finques Rambles) i és també el màxim responsable d’Explotacions Agrícoles Anoia i de l’Espai Kokken a Igualada.

Marcé es defineix com “un empresari amb inquietuds de servei públic, defensor del treball en equip i amb un tarannà extravertit i pragmàtic, obert a escoltar i a aprendre cada dia”. Assegura que “el contacte directe amb les persones durant la meva tasca professional m’ha donat una visió molt àmplia del pensament i la manera de fer dels igualadins i els anoiencs” i és per això que se suma a l’equip de Marc Castells “perquè afrontem uns anys que han de ser clau per determinar el futur de la Conca d’Òdena i cal un lideratge ferm d’Igualada; crec que s’ha fet un excel·lent treball d’impuls del territori però cal seguir remant, Igualada ha d’apostar fort per aquest futur i entomo el repte d’aportar a aquest projecte tot allò de què sigui capaç”.

Castells, de la seva banda, assegura que “Jordi Marcé és una persona que s’estima Igualada, que assumeix com a propi l’objectiu de convertir aquesta ciutat i la Conca d’Òdena en una referència al nostre país, que compta amb una gran experiència i un profund coneixement del territori des de la seva perspectiva empresarial i que, segur, aportarà molt d’esforç i grans idees per seguir impulsant la nostra ciutat”.

Jordi Marcé és la tercera nova incorporació als primers llocs de la llista que encapçalarà Castells, després de les recents presentacions de la professora Marisa Vila i l’advocada i esportista Carlota Carner.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*